iLk kez biriyhLe çıktığında Kaç yaşındaydın :D
criminal bylgy Kayıtlı Üye 6 Ağu 2009 #2 ---> iLk kez biriyhLe çıktığında Kaç yaşındaydın vallahi 12 yaşındaydım..mahallemizdeki karpuzcunun kızıyla çıkmıştım....
---> iLk kez biriyhLe çıktığında Kaç yaşındaydın vallahi 12 yaşındaydım..mahallemizdeki karpuzcunun kızıyla çıkmıştım....
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 6 Ağu 2009 #6 ---> iLk kez biriyhLe çıktığında Kaç yaşındaydın 14
pLensesiLya Bayan Üye 6 Ağu 2009 #8 ---> iLk kez biriyhLe çıktığında Kaç yaşındaydın Küçüktm hatırLamıormu işaretLedim ama asLında hatırLıorm çıktıqımda anaokuLuna gidiodm
---> iLk kez biriyhLe çıktığında Kaç yaşındaydın Küçüktm hatırLamıormu işaretLedim ama asLında hatırLıorm çıktıqımda anaokuLuna gidiodm
iReM^^ Banned 6 Ağu 2009 #9 ---> iLk kez biriyhLe çıktığında Kaç yaşındaydın hehehe Anaokulundakıı aSkkk
Solid Snake Banned 6 Ağu 2009 #10 ---> iLk kez biriyhLe çıktığında Kaç yaşındaydın Anaokulundan başlamıştım 6 falan işte.
U-mutsuz Bayan Üye 6 Ağu 2009 #11 ---> iLk kez biriyhLe çıktığında Kaç yaşındaydın 7 yasında... 1. sınıfa qıderken..
P PriNceSse Bayan Üye 7 Ağu 2009 #14 ---> iLk kez biriyhLe çıktığında Kaç yaşındaydın 1. sınıftaydım...beraber kütüphaneye gidip kitap okurduk...hahahaha...xD......Hey Allahm ne günlerdi yaa...
---> iLk kez biriyhLe çıktığında Kaç yaşındaydın 1. sınıftaydım...beraber kütüphaneye gidip kitap okurduk...hahahaha...xD......Hey Allahm ne günlerdi yaa...
G Gülümse. Bayan Üye 7 Ağu 2009 #15 ---> iLk kez biriyhLe çıktığında Kaç yaşındaydın 13 yaşındaydım. (7.sınıf)
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 7 Ağu 2009 #17 ---> iLk kez biriyhLe çıktığında Kaç yaşındaydın 9 yasında sımdıkı bjk lı batuhan karadenızle
DReNGL Bayan Üye 7 Ağu 2009 #19 ---> iLk kez biriyhLe çıktığında Kaç yaşındaydın 6 ya gidiodum kaç yaş oluo bilmiom
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 7 Ağu 2009 #20 ---> iLk kez biriyhLe çıktığında Kaç yaşındaydın ilk çıktığım da henüz 7 yaşındaydım ahh eliff ahh elif nerelerdesin
---> iLk kez biriyhLe çıktığında Kaç yaşındaydın ilk çıktığım da henüz 7 yaşındaydım ahh eliff ahh elif nerelerdesin