iLk*imdi o Benim...

---> iLk*imdi o Benim...

ßu Yeni yaŞAnmŞ ßişi deiL.. aYrıca SerkanDa ßiLio ßunLArı....;)

sevgilin olduğu halde bunları böyle açıklaman üstelik 150 bin kişilik forumda ne kadar etik ne kadar doğru bir davranış bir insanın kendisinden ipuçları verir bu durum önemli olan serkanın bilmesi değil,önemli olan yakışanı yapmaktır

---> iLk*imdi o Benim...

sevgilin olduğu halde bunları böyle açıklaman üstelik 150 bin kişilik forumda ne kadar etik ne kadar doğru bir davranış bir insanın kendisinden ipuçları verir bu durum önemli olan serkanın bilmesi değil,önemli olan yakışanı yapmaktır

ßana böyLe aHkam KeSiosunuz ama kimSeye Kendimi ispatLamak zornDa deiLim.. yakıŞıp yakıŞmaması deiL; burDaki Herkezi Çok Seviorm.. geÇmşte yaŞadıqmm ßiŞEyi aRkdşLArımLa payLaştm.. iLk deFa yazıorm Dedm.. ßeni rahatLattı aÇıkÇAsı. en azınDan tanıdkLarımı.. yorum yapanLarda onLar Zaten.. eMin oL bu forumn doğRuSu yanLışı sizLErin söLEdikLErine göRe deiŞmio..;)

---> iLk*imdi o Benim...

ßana böyLe aHkam KeSiosunuz ama kimSeye Kendimi ispatLamak zornDa deiLim.. yakıŞıp yakıŞmaması deiL; burDaki Herkezi Çok Seviorm.. geÇmşte yaŞadıqmm ßiŞEyi aRkdşLArımLa payLaştm.. iLk deFa yazıorm Dedm.. ßeni rahatLattı aÇıkÇAsı. en azınDan tanıdkLarımı.. yorum yapanLarda onLar Zaten.. eMin oL bu forumn doğRuSu yanLışı sizLErin söLEdikLErine göRe deiŞmio..;)

sen bu konuyu açarken sadece arkadaşlarının yazacagını düşündün heralde ?
ayrıca ahkam kesen sensın
ben gayet sakinim sen kendını biliyorsan sorun yoktur kendını bilen insan sınırlenmez senın gibi..

NEYSE Bİ dahaki itiraf konusunda görüşmek dileğiyle

---> iLk*imdi o Benim...

mükemmell...
hiçkimse hiçbirşey için değmiyo
insanlar öle bi yaratıklarki kendileri naparsa yapsın karşıdakileri düşünmüyolar
Allah senn yolunu açık etsin Canm...

---> iLk*imdi o Benim...

mükemmell...
hiçkimse hiçbirşey için değmiyo
insanlar öle bi yaratıklarki kendileri naparsa yapsın karşıdakileri düşünmüyolar
Allah senn yolunu açık etsin Canm...

tŞq ßaLımm.. ama haLA anLamayanLAr var.. bunLArın Hepsi uzun Zaman önCe yaŞnmŞ ßişi..:)

we ßunu payLaşaRk Hata eTmiŞsem k.Bakmayın..:)

---> iLk*imdi o Benim...

Hakkında hayırlısı olsun canım :)

Dilerim bundan sonra böyle birşey yaşamazsın.

---> iLk*imdi o Benim...

Tartışma yaratacak mesajlar silinmiştir

Hakkında hayırlısı Ms.Sword ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri