İlk Görü$te a$k ¿

---> İlk Görü$te a$k ¿

ıLk gorruste ask ewet olabılır ama ık goruste sewgı olmaz sewgı zaman ısteyen dır ask anlık olduğundan ılk goruste de olur sonrasında da .. ben boyle dusunuyorum

---> İlk Görü$te a$k ¿

Düşünce güzel Peki İlk görüşte hiç aşık oldun mu yani ilk gördüğün zaman birini neler hisseder insan sen ilk görüşte aşık oldun mu ve ne hissettin ¿

---> İlk Görü$te a$k ¿

aslında ılk görduğumde etkılendım dıyebılırım yanı uzun zaman oluyo ama aşk dıyemem herhalde ona 1 saat bırseydı yazlıkta sahılde

---> İlk Görü$te a$k ¿

:) ahh sahillerin dili olsada konu$sa dimi :)

Benim merak ettiğim aslında hani birini görürya insan aşırı etki altında kalır tutuklu kalır kalbi yerinden fırlıyıcakmı$ gibi olur heyecandan dili kekelemeye ba$lar bunları kadınlarda ya$ıyormu bunu çOk Merak €diyorum @sLında

---> İlk Görü$te a$k ¿

Peki bu aşk diyenler neden a$k diyor yaa çok abartıyorlar yada öyle diyenler hayatlarında aşk denen şeyi ilk defa tadıyorlar ¿

---> İlk Görü$te a$k ¿

Peki bu aşk diyenler neden a$k diyor yaa çok abartıyorlar yada öyle diyenler hayatlarında aşk denen şeyi ilk defa tadıyorlar ¿

Şimdi

Yeni Aşk'ı Yaşayan Birisi Herşeyi Abartır

Cok Seviyorum

o Bitane

Onsuz oLamam

Onsuz Yaşayamam

Ama En Fazla En Fazla 1 Sene Sürer

Bir Sonraki iLiskilerinde ise

sadece Seviyorum Diyor

Cünki Onsuz oLamam , Sensiz oLamam , Sen 1 tanesin gibi keLimeler Son Derece abartıLmıs bi keLimeler

Bunuda biLiyoruzki Yaşadıgımız herşey bize ayri bi tercübe kazandiriyor

Ve Ayni Hataları Yapmamaya Calışıyoruz

Hata Yaptıgımız Kişiden Sonra Hayatimiza Giren Bayan Daha Şanslı Oluyor

Cünki Karşısısında Daha Önceki İlişkisinden Dersler Almış , Olgun Bir Erkek Var

Tabi Buna Olgunda Bi Bayan Lazım Bunları Anlayabilmesi icin..

iLk Görüste Aşk Olmaz Dememin Sebebi Budur

Bir Erkek iLk Görüşte Aşık Oldum Diyorsa

Ben o Kişinin Daha Önce Aşık Olduguna inanmam.

Cünki Mantiken Düşünürsek , Bir Erkek Bayana Bakınca , Bayan Güzel , Bakımlı İse Vucuduna , Gözlerine , Dudaklarından Etkilenir

Ve Bunu Aşk Zannetmesi Gayet Dogaldır..

---> İlk Görü$te a$k ¿

Gayet güzel açıkladın t$k ederim açık ve net ama işte böyle düşünenler sayısı az ve abartanların sayısı bi hassa yüksek :(

---> İlk Görü$te a$k ¿

iLk goruste yaşanan aşk değildir etkılenmedır.

bizim insanlarımız hep aynıdır gorur tıpını fızııgnı begenır bır sure sonra derkı ben onun yuregını sevıyorum

arkadas yuregını ne bılıyordun ılk gordugunde

yanı ılk goruste bı etkılenme olur daha sonra zamanlar karsılıklı uyum var ıse aşk olur

---> İlk Görü$te a$k ¿

Gayet güzel açıkladın t$k ederim açık ve net ama işte böyle düşünenler sayısı az ve abartanların sayısı bi hassa yüksek :(

Yüksek Olmasıda Gayet Dogal

Şahsen Bende Öyleydim Eskiden

Konuşma Aşamasını gectikten sonra yani

Onsuz oLmaz gibi düşünürdüm

o 1 tane

onun gibi beni sevecek birisi yok sanardım

Ama öyle degilmis , gecte olsa ögreniyor insan. :)

---> İlk Görü$te a$k ¿

iLk goruste yaşanan aşk değildir etkılenmedır.

bizim insanlarımız hep aynıdır gorur tıpını fızııgnı begenır bır sure sonra derkı ben onun yuregını sevıyorum

arkadas yuregını ne bılıyordun ılk gordugunde

yanı ılk goruste bı etkılenme olur daha sonra zamanlar karsılıklı uyum var ıse aşk olur

öZkan abimizden inceler :2:

---> İlk Görü$te a$k ¿

Haklısın Zamanla insan her şeyden tecrübe kazanıyor yemek yerken kaşık tutmasını öğrenmesinden tut yemek pişirmesine kadar :) her şey öğrenerek yavaş yavaş tecrübe sahibi olduktan sonra her işin ustası oluyorsun :)

---> İlk Görü$te a$k ¿

KesinLikLe war iLk qörüşte aşk

Peki ilk görüşte aşık oldun mu olduysan neler hissettin yani bir insan ne hisseder o an birine aşık oldugu an ¿ bu konuda aydınlatırmısın bizi merak ettiğim için bu konuyu açıp her kezin fikirlerini yorumlarını bilmek istiyorum özelliklede senin kini payla$ırsan SeviniRim t$k €d€rim .

---> İlk Görü$te a$k ¿

Peki ilk görüşte aşık oldun mu olduysan neler hissettin yani bir insan ne hisseder o an birine aşık oldugu an ¿ bu konuda aydınlatırmısın bizi merak ettiğim için bu konuyu açıp her kezin fikirlerini yorumlarını bilmek istiyorum özelliklede senin kini payla$ırsan SeviniRim t$k €d€rim .

Ewet oLdum

Ama üsqünüm burada payLaşamam bazı nedenLerden doLayı :eek:

---> İlk Görü$te a$k ¿

Anlıyorum tabi çok özelse senin için anlaması mümkün değildir ama sende İlk görüşte a$k vardır diyerek yorumunu yaptın tşk ederim .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri