---> iLk Bakışta aşka inanırmısınız ? hayır inanmam
geheimnis Bayan Üye 24 Tem 2011 #42 ---> iLk Bakışta aşka inanırmısınız ? ben inanıyorum vardır. ama insaları tanıdıkça aşk yavaş yavaş yok olur, doğru insanı bulana kadar bence
---> iLk Bakışta aşka inanırmısınız ? ben inanıyorum vardır. ama insaları tanıdıkça aşk yavaş yavaş yok olur, doğru insanı bulana kadar bence
eternal Banned 10 Eyl 2011 #44 ---> iLk Bakışta aşka inanırmısınız ? inanırım,tabi bakıştan sonrası gelecekse,diğer türlü devamı gelmeyecekse beğenim dir..
---> iLk Bakışta aşka inanırmısınız ? inanırım,tabi bakıştan sonrası gelecekse,diğer türlü devamı gelmeyecekse beğenim dir..
Heretic. Erd Bayan Üye 14 Eki 2011 #46 ---> iLk Bakışta aşka inanırmısınız ? Evet! kesinlikle vardır.
Mangetsu Kayıtlı Üye 15 Eki 2011 #47 ---> iLk Bakışta aşka inanırmısınız ? İnanırım, mantıklı olmasada yinede inanırım ..
parasite Kayıtlı Üye 13 Şub 2012 #49 ---> iLk Bakışta aşka inanırmısınız ? ben olmuştum bi ara ama şu anda başkasıyla evli ...
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 13 Şub 2012 #51 ---> iLk Bakışta aşka inanırmısınız ? Bilmiyorum!hiç tatmadım.