---> ilk aşk unutulurmu_!!!???? unutuluyo sadece uzak bir hatıra olarak kalıyo
ashli Bayan Üye 2 Ocak 2010 #81 ---> ilk aşk unutulurmu_!!!???? unutuluyo sadece uzak bir hatıra olarak kalıyo
LuNa. Kayıtlı Üye 4 Ocak 2010 #84 ---> ilk aşk unutulurmu_!!!???? hatıra bırakırda unutulur herşey gibi aşk bu işte
n2mikedi7 Kayıtlı Üye 4 Ocak 2010 #85 ---> ilk aşk unutulurmu_!!!???? 3 yıllık sevgilimi de 1 aylık sevgilimide...Hiç birisini unutmadım unutmam da
---> ilk aşk unutulurmu_!!!???? 3 yıllık sevgilimi de 1 aylık sevgilimide...Hiç birisini unutmadım unutmam da
HüzüN MeLeĞi ~ Bayan Üye 8 Ocak 2010 #88 ---> ilk aşk unutulurmu_!!!???? ilk aşkın yeri bir başka olur unutulmaz bencede
K e w e LL Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 #92 ---> ilk aşk unutulurmu_!!!???? unutuLmaz ama ben unuttum oda unutmuş ki yoLda gördüğümüzde biLe hiç konuşmuyoruz Yinede onun ne hissettikLerinden emin değiLim
---> ilk aşk unutulurmu_!!!???? unutuLmaz ama ben unuttum oda unutmuş ki yoLda gördüğümüzde biLe hiç konuşmuyoruz Yinede onun ne hissettikLerinden emin değiLim
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 11 Ocak 2010 #93 ---> ilk aşk unutulurmu_!!!???? unutulmaz.ufak bir parçada olsa mutlaka bir yerde kalır..
Yeditepe Banned 23 Şub 2012 #96 ---> ilk aşk unutulurmu_!!!???? İlkler hiç bir zaman unutulmaz . Sadece tozlu raflarda yer bulabilir kendilerine . Mevzusu geldiğinde de tekrardan düşerler sahneye . Unutmadım .
---> ilk aşk unutulurmu_!!!???? İlkler hiç bir zaman unutulmaz . Sadece tozlu raflarda yer bulabilir kendilerine . Mevzusu geldiğinde de tekrardan düşerler sahneye . Unutmadım .