iLk aşk unutulur mu ?

---> iLk aşk unutulur mu ?

işte ınsan zamanla degısıyor sımdı olsa gıder dırek naber yemek yıyelımmı falan dersın.

hahaha ah diesel ah .. neyse..

evet ilk aşk unutulur. ben adını bıle hatırlamıyorum cunku aşkın ne oldugunu bılmıyordum:67:

hahah o zamanlar aşkın ne oldugunu bilmiyordun unuturdun Şimdide unutursun takmassın çünkü $imdide tecrübe sahibi oluyor insan zamanla :) beni seveni severim sevmiyeni sevmem der saniyesinde unutursun :)

Bu devirde aşkında cıvığı cıktı bi kafa dengi birini bulup sevemiyorsun arkadaş bulduğunu sanıyorsun bi bakıyorsun zamanla hal ve hareketleri değişiyor neden çünkü sıkılmaya başlıyor o oluyor şu oluyor derken küt bi bakmışssın ayrılmışız :) gelde bu devirde a$ık oL :)

¿Joker¿ Haklısın Dostum.

Tek Aşkım Ailemdir Annemdir diceksin

ve Allah aşkın olucak yeterli..

karşı cıns ıle olan aşklar genelde ya husranla bıtıyor yada kanla ..

¿Joker¿ Haklısın Dostum.

Tek Aşkım Ailemdir Annemdir diceksin

ve Allah aşkın olucak yeterli..

karşı cıns ıle olan aşklar genelde ya husranla bıtıyor yada kanla ..

Haklısın Önce Allah Sevgin Sonra Ailene olan aşkın ön planda olucak gerisini düşünmemek lazım Ama tabi insan bir ömür bekar kalamaz elbet evlenmesi gerekicektir zamanla ister her insan bunu evlilik konusuna gelincede kısmet diyip beklemek ve tam kafa dengi hanımefendi aile terbiyesi almı$ Hak,hukuku,haramı helali bilen biri çıkıncada direk evleniceksin bence .

Unutulur , Unutturulur

İtina İle Hemde :)

ınsanlar mılyonlarca kez asık olabılır bence . gerçek değeri 1 kısıye gosterır gercek sewgıyı boyle dusunuyorum aşk anlıktır ama sewgının ılacı zamandır

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri