iLk aşk unutulur mu ?

Lyd

Bayan Üye
29cr2hm2qq8.jpg

Sizce ıLk aşk unutuLur mu ? .. ıLk opucuk,ıLk hıssedış,ıLk bakışmalar,

. . . . ıLk paylasıLanlar gider mi akıLdan unutuLur mu koLay koLay ?

---> iLk aşk unutulur mu ?

Yaşadığın güzelliklere bağlı hani ilk kez aşık olursunuz ama hep huzursuz bir aşk ve beklemediğin ilişki görürsün yada tam aradıgığın gibi ve unutulmaz ve unutması zor aşk yaşamışssındır işte o zaman unutmak zordur ama genelde ilk aşklar hep uzun sürer ve bence unutulması zorlardan biridir .

yanlız ben şunu bılıyorum kı . gercekten yerını tamamen dolduracak bırı yapmacık olmayan . we yerını doldurmak ıcın uğrasan kestırıp atmayan bırı warsa şayet . Zor ama oLuyor be .. ustu onunda kapanıyor elbet kucuk hatırlamalar olsada

Tabiki öyle eğer çok güzel anılar yaşamış günler geçirmi$ unutulmaz bir sevgi yaşadıysa insan ayrıldıkdan sonra seneler geçse bile başkasıyla çıksan o insan onu aratmicak gibi olsa bile hep o ilk aşkınızla gittiğiniz yerler yediğiniz yemekler güldüğünüz eğlendiğiniz konular vs gibi şeyler hep aklınıza gelir o yüzden unutmak zordur her ne kadar kendimizi kassak bile cıx :( elimizde olmuyor hep akıllara geliyor

Senin değerini bilmeyenin arkasından ağlamıcaksın kaybeden biri varsa o kişidir bence ismini telafüz etmen bile onu unutmamak konusunda direndiriyorsun kendini :) bence zamana bırak zamanla her şeyi unutursun bazı şeyler harici tabiki

neLer yasadıgına bagLı

beLki iLginc gelecek ama

sesini bile duymadım

cıktık 1 dönem boyunca

ama ne o gelip benle konusurdu

nede o benimLe konusurdu

sadece ***** ***** o bana bakardı

bende ona ***** ***** bakardım ..

aşk bile demiyorum ona ben , degilmis cünki.

Senin ki a$k dan da öte bir şey miş bu yaa :) valla nasıl sabretmişsin helal olsun

Unutmak Olgunlaşmaktır Zor ama Bi okadarda kolay dır unutmak Bi Düşün sen simdi mutsuz sun o kımbılır kımınle kaderde ne varsa onu cekersin başka yola sapamassın seninle kaderin arasında birşey bu ..

Daha 6'ıncı sınıftayken öyle olman normaldir çünkü yaşını bilmiyorum ama bizim zamanımızda aşkın daha doğru dürüst ne oldugunu bılmezdik ama birinden etkilendiğimiz zaman sadece bakışmalarla yetinirdik ama şimdi olsa Diesel Bakarmıydın direk gider konu$urdun demi ?

unutmak kesınlıkle olgunlaşmaktır katılıyorum . semıh senınkı de cok tuaf bır aşk mış weya ondan öte birşey ama cok masumca

neLer yasadıgına bagLı

beLki iLginc gelecek ama

sesini bile duymadım

cıktık 1 dönem boyunca

ama ne o gelip benle konusurdu

nede o benimLe konusurdu

sadece ***** ***** o bana bakardı

bende ona ***** ***** bakardım ..

aşk bile demiyorum ona ben , degilmis cünki.

işte ınsan zamanla degısıyor sımdı olsa gıder dırek naber yemek yıyelımmı falan dersın.

hahaha ah diesel ah .. neyse..

evet ilk aşk unutulur. ben adını bıle hatırlamıyorum cunku aşkın ne oldugunu bılmıyordum:67:

Daha 6'ıncı sınıftayken öyle olman normaldir çünkü yaşını bilmiyorum ama bizim zamanımızda aşkın daha doğru dürüst ne oldugunu bılmezdik ama birinden etkilendiğimiz zaman sadece bakışmalarla yetinirdik ama şimdi olsa Diesel Bakarmıydın direk gider konu$urdun demi ?

18 Yaşındayım

Tabiki Öyle

Cogu Dersler Aldık

Acılar Cektik

Sosyelleştik Dogal Olarak

Şimdi Öyle Bi Problemim Yok.

işte ınsan zamanla degısıyor sımdı olsa gıder dırek naber yemek yıyelımmı falan dersın.

hahaha ah diesel ah .. neyse..

evet ilk aşk unutulur. ben adını bıle hatırlamıyorum cunku aşkın ne oldugunu bılmıyordum:67:

muHahaha :D

güldürdün beni yine ya

:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri