İlişkiye başlamak için erken mi?

` Nur ~

Bayan Üye
Sevgili Güzin teyzecim,

Benim 3 senedir kendisiyle çok iyi anlaştığım bir çocukluk arkadaşım var.beni çok sevdiğini her defasında söylüyor ve bunu da gösteriyor.aramızda 3 yas fark var.ve biz artık beraber olmak istiyoruz.sizce daha erken mi sayılır?ve de ilk anda kan gelmesinden çok korkuyorum.umarım bana yardımcı olursunuz.teşekkür ederim!!

Sevgili kızım, sanırım 14 yaşındasın…3 yıldır yani 11 yaşından bu yana tanıdığın bu gençle çocuk yaştan beri tanışıyor olabilirsin. Ancak henüz aşk, sevgi , cinsellik ve doğum kontrolü hakkında pek bir şey bildiğini sanmıyorum.Kendini böyle balıklama bir ilişkinin kucağına atarsan, daha sonra çok üzülebilirsin… Kan gelmesinin önemi yok, kızım, ama asıl ondan sonra olabilecekler önemli… Senin şimdi romantik, güzel bir sevgi yaşama dönemin…Hayatta her şeyi zamanında yaşamak gerekir…yoksa hiçbir şeyin zevkine varamazsın…bence acele etme, yoksa seni ömür boyu üzecek olaylar karşılaşabilirsin…Sevdiğin genç de eğer seni gerçekten seviyorsa, bu konuda ısrarlı davranmaz…sevgi fedakarlık gerektirir.

---> İlişkiye başlamak için erken mi?

14 yaşında düşüncek başka bişey bulamamış mı acaba :)

bu yaştaki çocuklar neleri düşünmeye başladı. medeniyet diye bu kadar açık görüşlü olursa toplum normal tabi

bu yaştaki çocuklar neleri düşünmeye başladı. medeniyet diye bu kadar açık görüşlü olursa toplum normal tabi

İnsanların zevk ve duyguları ne zamandan belli medeninet oldu ? biz birer insanız ve bazı isteklerimiz olabilir. bknz: cinsellik. (bazı sınırlar içerisinde)

Ama bu kızın yaşındaki biri için değil tabikide bu yaşta böyle düşünmesi yaşının vermiş olduğu ufaklıktan kaynaklanıyor. fakat yaşı 19 - 20 olsa sözüm yok.

Ot ile samanı karıştırmayın, herşeyede çok medeniyiz diyip medeniyeti eleştirmeyin çünkü gerçekten biz medeni falan değiliz.

Neyse konunun dışına çıkmayalım, bende kızın yaşı itibariyle yukardada yazdığım gibi bu durumu tasvip etmiyorum.

çok alakası var bir ilişki olacaksa bu gizli saklı olur başkaları tarafından öğrenilmesinden utanılırdı. ama artık ne diyorlar normal birşey insanın duyguları var falan da filan. bende katılıyorum insanın duyguları olduğuna ama bu duyguları gerçekleştirmenin yeri-zamanı var

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri