ilhan bi cwp wersene be olum!!!:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw sagolası bende yeni girdim şimdi sagolasın gönderdinmş kardeşim sen merak etme dagıtacak coq kimse war sagolasın

kardeş ilhan bana buss yaparsa sen edanada aç birlikte oynarız kasarız sorun diil 60 ol dayı oluna sölerim ben yanında götütrür seni 65 lwl o bana zırnık koklatmıo ama :Dsen edanada aç halladeriz seni

ben daha oyuna girmedim bakmadım yani anlıcan girim bakım attıysa yani bu iyiligi yaprsa sanada banada başkasınada herkese para weririrk 5bin 6bin dene busu direk satıcıya :D:D:D

yapar belki belki banada yapar ama yapmasa bile saolasın ben sanada para werirrim sen merak etme edana iyasası ucuz ne ararsan alırsın

dual +8clw 130m diek chitin dene 45-35 300m sorun ddiil bende onları alırım takı makı derken gerisinide dagıtırım :D

ayıp edion sen iste yeter ama daha ne düşünüoz bunları önce busslara bakak herşey ilhana balı sen merak etbe gelirse alırım kaçak yurd dışından gelme rebirth bi shard bide +8clw bide set chitin

ok kardeşim senmerak etme sanda buss yaparsa benimde haberim olsum +9chitin set +9clwler sen merak etme ama herşey ilhana baglı kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri