---> iLqinç cevaP veRme oyunu Buda Bi Neden:D Hangi Takımlısınn
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 2 Ağu 2010 #581 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu Buda Bi Neden Hangi Takımlısınn
ELaSu Bayan Üye 2 Ağu 2010 #582 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu Galatasaray Herzaman heryerde.... Kararlimisin Hayatinda????
Eda_Lı Banned 2 Ağu 2010 #583 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu kararlılık duruma göre değişir yha bazı rüyalrın çok gerçekci olduğunu söyleriz yemin bile ede bilirz peki ozaman şidide rüyadamıyız??
---> iLqinç cevaP veRme oyunu kararlılık duruma göre değişir yha bazı rüyalrın çok gerçekci olduğunu söyleriz yemin bile ede bilirz peki ozaman şidide rüyadamıyız??
ELaSu Bayan Üye 2 Ağu 2010 #584 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu Ben pek rüyalara inanmam ..... Gercekcimisin herzaman böyle ????
G gkhnn Kayıtlı Üye 2 Ağu 2010 #585 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu Gerçeklik Bana Uygun Değildir. Gerçeklik Sana Yakışırmı?
R RaPizM^^ Bayan Üye 2 Ağu 2010 #586 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu cevremdekilere sormak lazm onlar daha iyi görüyolar. Cep telefonunda kontr mü tl mi daha iyi?
---> iLqinç cevaP veRme oyunu cevremdekilere sormak lazm onlar daha iyi görüyolar. Cep telefonunda kontr mü tl mi daha iyi?
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 3 Ağu 2010 #587 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu Farketmez Eskidende Aynı Yüklüyodum Şimdide Aynı Evlilik Aşkı Öldürürmü ?
---> iLqinç cevaP veRme oyunu Farketmez Eskidende Aynı Yüklüyodum Şimdide Aynı Evlilik Aşkı Öldürürmü ?
AhuELa'S<3 Bayan Üye 3 Ağu 2010 #588 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu evlen yada evlenme zaman geçtikten snra aşk bitiyo alışkalnlık kalıo yaz günü ateşlenip hasta olunur mu???
---> iLqinç cevaP veRme oyunu evlen yada evlenme zaman geçtikten snra aşk bitiyo alışkalnlık kalıo yaz günü ateşlenip hasta olunur mu???
mystic Bayan Üye 3 Ağu 2010 #589 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu Kışın daha etkili olur İnsan neden düşününce "ııı"lar?
G gkhnn Kayıtlı Üye 3 Ağu 2010 #590 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu SEN KEnDİNE NEDEN SORMADIN BU SORUYU? EN ÖNEMLİ ZAMANDA TELEFONUNUN ŞARJI BİTSE NE YAPARDIN?
---> iLqinç cevaP veRme oyunu SEN KEnDİNE NEDEN SORMADIN BU SORUYU? EN ÖNEMLİ ZAMANDA TELEFONUNUN ŞARJI BİTSE NE YAPARDIN?
Eda_Lı Banned 3 Ağu 2010 #591 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu o telefonu kırarım xD sebebsiz yere neden ağlamak gelir insanın içinden?
---> iLqinç cevaP veRme oyunu o telefonu kırarım xD sebebsiz yere neden ağlamak gelir insanın içinden?
düşler perisi Bayan Üye 3 Ağu 2010 #592 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu derinlerde kalmış bi yarası vardır belki neden hep birine takılıp kalır insan?
---> iLqinç cevaP veRme oyunu derinlerde kalmış bi yarası vardır belki neden hep birine takılıp kalır insan?
BravehearTs Kayıtlı Üye 3 Ağu 2010 #593 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu takılmasın tek yaşasın benim oda neden kışın çok sıcak yazın çok sıcak
düşler perisi Bayan Üye 3 Ağu 2010 #594 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu kışın çok havasız kalıyodur yazında güneş en çok senin pencerene vuruyodur fenerle galatasaray niye düşman birbirlerine?
---> iLqinç cevaP veRme oyunu kışın çok havasız kalıyodur yazında güneş en çok senin pencerene vuruyodur fenerle galatasaray niye düşman birbirlerine?
BravehearTs Kayıtlı Üye 3 Ağu 2010 #595 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu beni bağlamaz ben Trabzonspor"luyum neden hep küçüklüğümüzü özleriz
düşler perisi Bayan Üye 3 Ağu 2010 #596 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu çocukluk hayalleri hiç bişeyin yerini tutmuyor peki neden hep çocuk kalırız içimizde?
---> iLqinç cevaP veRme oyunu çocukluk hayalleri hiç bişeyin yerini tutmuyor peki neden hep çocuk kalırız içimizde?
BravehearTs Kayıtlı Üye 3 Ağu 2010 #597 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu bari bi yanımız büyümesin çok uykum olduğu halde neden bu pc den kalkamıyorum
---> iLqinç cevaP veRme oyunu bari bi yanımız büyümesin çok uykum olduğu halde neden bu pc den kalkamıyorum
Eda_Lı Banned 3 Ağu 2010 #598 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu net hastalık yapmış sende bi doktora git tükenmez kaleme neden tükenmez demişler elbet birgün tükenio xD Son düzenleme: 3 Ağu 2010
---> iLqinç cevaP veRme oyunu net hastalık yapmış sende bi doktora git tükenmez kaleme neden tükenmez demişler elbet birgün tükenio xD
G gkhnn Kayıtlı Üye 3 Ağu 2010 #599 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu Çocukluğumuzu doyasıya yaşayamadığımızdan. İnsan Ağlaması İçin İllaki Gözden Yaşmı Gelmeli ?
---> iLqinç cevaP veRme oyunu Çocukluğumuzu doyasıya yaşayamadığımızdan. İnsan Ağlaması İçin İllaki Gözden Yaşmı Gelmeli ?
BravehearTs Kayıtlı Üye 3 Ağu 2010 #600 ---> iLqinç cevaP veRme oyunu 3 cavap geldi o soruya insan içine doğru da ağlar hamburger plav üstü kuru?
---> iLqinç cevaP veRme oyunu 3 cavap geldi o soruya insan içine doğru da ağlar hamburger plav üstü kuru?