Arkadaşlar kız arkadaşımla geçen gece aynı rüyayı görmüşüz buluşup konuştuğumuzda çok şaşırdık. Ben rüyamda kız arakdaşımı kaybediyorum yani ölüm anlamında değil bir anda buluşmuşuz ve kız arakdaşım gidiyor kayboluyor. Tüm tanıdıklarıma söylüyorum herkez kendisini arıyor ama bir türlü bulamıyoruz telefon ediyorum cevap alamıyorum korkuyorum içime bir korku geliyor ama sonuç yine aynı bulamıyorum.
Bu rüyamı kız arkadaşıma anlattığımda kız arkadaşımda aynı rüyayı gördüğünü rüyada kaybolduğunu ama ailesini beni gördüğünü bana seslendiğini yanıma geldiğini benim annesinin ve çevresindekilerin onu görmediğini ne yaptıysa bize ulaşamadığını anlattı.
Aranızda rüya tabirlerinden anlıyan birileri varsa bu konuda bi fikrede sahipse paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
Bu rüyamı kız arkadaşıma anlattığımda kız arkadaşımda aynı rüyayı gördüğünü rüyada kaybolduğunu ama ailesini beni gördüğünü bana seslendiğini yanıma geldiğini benim annesinin ve çevresindekilerin onu görmediğini ne yaptıysa bize ulaşamadığını anlattı.
Aranızda rüya tabirlerinden anlıyan birileri varsa bu konuda bi fikrede sahipse paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.