Iki kişinin 1 gece!de gördüğü aynı rüya

KARATOKAT

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kız arkadaşımla geçen gece aynı rüyayı görmüşüz buluşup konuştuğumuzda çok şaşırdık. Ben rüyamda kız arakdaşımı kaybediyorum yani ölüm anlamında değil bir anda buluşmuşuz ve kız arakdaşım gidiyor kayboluyor. Tüm tanıdıklarıma söylüyorum herkez kendisini arıyor ama bir türlü bulamıyoruz telefon ediyorum cevap alamıyorum korkuyorum içime bir korku geliyor ama sonuç yine aynı bulamıyorum.
Bu rüyamı kız arkadaşıma anlattığımda kız arkadaşımda aynı rüyayı gördüğünü rüyada kaybolduğunu ama ailesini beni gördüğünü bana seslendiğini yanıma geldiğini benim annesinin ve çevresindekilerin onu görmediğini ne yaptıysa bize ulaşamadığını anlattı.
Aranızda rüya tabirlerinden anlıyan birileri varsa bu konuda bi fikrede sahipse paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

---> Iki kişinin 1 gece!de gördüğü aynı rüya

Rüya yorumlayan bir arkadaşımız var. Etiketledim geldiği zaman ilgilenecektir konuyla.

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

[MENTION=157764]KARATOKAT[/MENTION] böyle şeyler çok az olur. cevremizde sadece rüya tabiriyse yapılan yanlışın saklanacağı anlamındadır.

sizin ve onun tarafından bir yanlışın bilinmemesi gerekirki bu saklanıyordur. ama fark edilen bir saklanış bu.

mishal

kibritin yandığını göürürsün kendisi söner söndüğü anı göremezsin ama hissedirsin böyle birşey

bu tuaf olaylar ıkı kalbin enejisinin aynı anda olduğuna yıldızın aynı seviyede olduğuna işaret ola bilmekle beraber. kalb gözünün o an açık olmasıdır.

yıldızınız uymuş o an.

[MENTION=157764]KARATOKAT[/MENTION] böyle şeyler çok az olur. cevremizde sadece rüya tabiriyse yapılan yanlışın saklanacağı anlamındadır.

sizin ve onun tarafından bir yanlışın bilinmemesi gerekirki bu saklanıyordur. ama fark edilen bir saklanış bu.

mishal

kibritin yandığını göürürsün kendisi söner söndüğü anı göremezsin ama hissedirsin böyle birşey

bu tuaf olaylar ıkı kalbin enejisinin aynı anda olduğuna yıldızın aynı seviyede olduğuna işaret ola bilmekle beraber. kalb gözünün o an açık olmasıdır.

yıldızınız uymuş o an.

Yorumun için teşekkürler. Çok makbule geçti. Yanlız birazdaha açmak istiyorum!
Yani burdan anlaşılması gereken husus iki taraftan biri, birine bir yanlış davranışta veya tavırda bulunmuş ve bunu karşıtarafın üzülmemesi veya başka bir sebepten ötürü öğrenmemesi gerektiği kanısına varılmış.
İki tarafında bir birine olan yakınlığı veya ruh ikizi diyebiliriz örnk olarak başka herangi bi adda konulabilir. Bu yakınlıktan dolayıda bu tip bir davranış rüyada kendini göstermiş diyebilirmiyiz?

KARATOKAT kesınlıkle :) dıye bılırız unutulan bır nesne yok ıse rüya budur.

cunku ruyalarda ufacık detay ruyayı etkıler.

örnek verelim..

sinek hastalıktır genelde.

sineği ezmek bir kaç sineğinde kaçışması : haslık yenmek ve kuventlenmektir.

burda ezmeyi kaçırıssak rüya haslıklı olur

sinekeri kaçırırsak tedaviyi kaçırırız.

gibi :)

KARATOKAT kesınlıkle :) dıye bılırız unutulan bır nesne yok ıse rüya budur.

cunku ruyalarda ufacık detay ruyayı etkıler.

örnek verelim..

sinek hastalıktır genelde.

sineği ezmek bir kaç sineğinde kaçışması : haslık yenmek ve kuventlenmektir.

burda ezmeyi kaçırıssak rüya haslıklı olur

sinekeri kaçırırsak tedaviyi kaçırırız.

gibi :)

Cevapların içi teşekkürler. Kolay gelsin.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri