İhtiyacım Var Nefesine..

waLL~é

Bayan Üye
Bilirsin işte beni. Yine sıkıldı canım sıktılar. Olup olmadık insanlar en olmadık zamanlarımda kırdılar. Yine mi dediğini duyar gibiyim yine. Benimle yaşadın biliyorsun. Eksik olmuyor ki insanlarda bencillikvurdumduymazlık. Kırıveriyorlar işte. Düşünmeden hesabını kitabına uydurmadan. Alalade ya insan canı. Sevimli bir şekil verilmiş kalplere neler sığdırıyor aslında kimilerimiz böyleleri bilmiyorlar. Ne gözyaşlarımız varda kalabalıkta bile akan hissetmiyorlar.Kırdılar işte birazda kızdırdılar. Canımı yaktılar biraz yarama dokundular hatta tuz bile bastılar. Sen bilirsin bunları çok kez ağladım göğsünde. Çok kez kirletti gözyaşlarım üstünü. Ve benim buna ihtiyacım var yine. Sana ihtiyacım var. Bir telefonumla çıkıp gelmene ben hıçkıra hıçkıra ağlarken diğerleri gibi ağlama demek yerine saçlarımı okşamana. Tüm bunlar geçeceği yalanına inandırmana beni. Çok ihtiyacım var. Verdiğin güvene sarılmalarına sıcaklığına. Sözlerine ağzından çıkan her bir kelimene; ihtiyacım var nefesine.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri