ihtiyaç günlüğüm

---> ihtiyaç günlüğüm

vay beee :D bunların hepsini nasıl da unutmuşum zaten bu oaydan sonra benim hafızam zayıfladı artık her şeyi unutuyorum :D
gerçi bu sene başıma daha tuhaf şeyler geldi yine üzüldüm ama bi şekilde atlatıyorum işte
güzel anılar oldu değişik anılar :D hayatımda hiç yaşamadığım türden :D
gurur duymyorum ama pişman değilim bişey yapmadım sonuçta
entrikalaryla herşeyiyle farklı bi yıl oldu bu sene
tek istediğim iyi şeyler olması
değişik şeyler tekrar olsa olur da bu sefer farklı olsa aslında
hala hoşlanıyorum sanırım çok tatlı değlmi amaaaaaa :D :D
o da geçer biliyorum ama onu hiç bir zaman unutmycam birisini unuttuğm gibi ;)
keşke mesajları biyere koyabilseydim ya telefon benim ama birinin kesinlikle okumaması gerekiyo mesajlarımı :D

---> ihtiyaç günlüğüm

ya ne biçim bi arkadaş buuuuuu
ne yapmaya çalışıyo
ben ne yapmaya çalışıyorum
o sadece arkadaşım
sevgilimmiş gibi sevmiyorum onu ama seviyorum bayağı kıskanıyorum
üzülüyorum çok hem de
süperdik hiç bi sorun yoktu başta onun üzülmesi dışında sonra araya o kız girdi
o benden daha iyi arkadaştı belki bilmiyorum senin yerin ayrı derdi ama benle yapmadığı şeyleri onunla yaptı
yapmaya devam ediyo
banaysa 1 mesaj bile doğru düzgün atmıyo
sonra senden soğudum dedi
geçen güne kadar iyiydik sonra mesaj atmamaya başladı işi vardır diye bende atmıyorum
üffffffffffffffffff
küsse bu kadar üzülmezdim yaa en azında haklı üzülürdüm
ok canım sıkıyo ve bu onun hiç umrunda değil
hiç sevmem böyle biri birini fazla sevince hep derdim ki o seni o kadar sevmiyo düşünmüyo sen niye daha fazla sevesin ki
şimdi kendime engel olamıyorum bu duruma alışamıyorum bi türlü alışamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam diyorum naparsa yapsın ama omuyoo
ya noldu bana bi anlasam çok bağlandım sanırım
kahretsin ya offffffffffffffffffff

---> ihtiyaç günlüğüm

kendimi sadaka alıyomuş gibi hissediyorum ya ıyhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bütün gün mesaj atmıyo sonra geliyo gece mesaj atıyo her gece mutlaka mesajlaşma kötü bitiyo ve iyi geceler demeden msjları kesiyo bu arada hatebooka yazdığım 2 tane yazım yayınlandı sonunda ya ben 3 tane yazmıştım normalde öbürü nere gitti çözemedim :D biri bu kankam hakkında öbürü hoşlandığım çocuk hakknda o konuya hiç girmek istemiyorum onu anılarımda yaşatmayı tercih ederim :D
patlamak üzereym evde oturmaktan

---> ihtiyaç günlüğüm

bugün doğum günüm ve bana yaptığına bak ya off ya off bıktım aartık yaaa amacı ne yani anlamıyorum ya insana doğum gününde bu yapılır mı böyle bişey görmedim ben
öbürü de kutlamıyo işteeeeeeeeeeeee ağlamamam lazım ama ağlıyorum yaaaa :( :(

---> ihtiyaç günlüğüm

onu tekrar hayatıma soktuğum için pişmanım
ya ben niye hayır diyemiyorum bana kızması küsmesi sinirlerimi bozuyo ben de sinirlerm bozulacağına dediklerini yapıyorum pişman oluyorum bazen ama işte iş işten geçiyo. bıktım yani nereye kadar böyle gitcek
3 ay konuşmadım onunla hayatımın en güzel günleri de dahil olmak üzere çok güzel günler geçirdim
tabi tam olarak hayatımdan çıkmadığı için her gün ondan haber almam ayrı konuydu ona da şükürdü ama yine de yoktu işte
istemediğim o şeyi yapmıyoduk. gerçi ben de emin deilim onu istemediğime ama sonuçta yapmasam da olur yani.
kendimi hayal kırıklığına uğratmama sebep oldu
onun yüzünden ağlamıycaktım ben bidaha hiç ama sinirlendiriyo beni sürekli sinirimden ağlıyorum bu sefer de
çok üzüldüm ünkü pişman oldum onunla tekrar barıştığıma. tek korktuğum şeydi eskisi gibi beni etkiliycek diye ve biraz öyle olunca moralim bozuldu baya.
öbürü de ayrı mesele zaten o iş olsaydı şuan bunları yazmıyo olurdum o gereksiz insanı düşünmüyo olurdum pişmanlıklarım başka şeyler olurdu.
en azından ruh halimi etkilemiycek şeyler olurdu..
ruh eşim diye dalga geçiyodum o beni istemiyo diye o ruh eşim olmuy mu yani? ya zaten ruh eşi olmak önemli değil de yani kendim gibi grmüştüm onu. birlikte süper olabilirdik. kısmet deilmiş.
o da geçer gider. çok isterdim ama. özgür olmak daha iyi özgürlüğü değişemem ama yine de isterdim.. bekliycem diyorum sadece hiç umudum olmasa da.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri