Ihmmm dolmuş fobim :D

---> Ihmmm dolmuş fobim :D

İtiraf ediyorum dolmuşa binerken parmak(el) kaldırmaya ve dolmuştan inerken "müsait bi yerde inebilir miyim?" demekten çok utanıyorummmmmmm çok korkuyorum :D :67:

ımm gecer tatlm onlar da gecer
hem nie kasıosn kendini hic olmadgn kadr rhat ol
emin ol kmse seni takmıo bile
binerken inerken dolmuscu seni elestrmio süzmüo incelemio ekmek derdnde o
yolclar da,insanlar yani,sen nsl yaklasırsan onlar o seklde olurlar.pıs pıs olmucan asla.
korkularının üzerine gdeceksn nsl davrancagnı ble dusunmden hmn harkete gececeksn

ımm gecer tatlm onlar da gecer
hem nie kasıosn kendini hic olmadgn kadr rhat ol
emin ol kmse seni takmıo bile
binerken inerken dolmuscu seni elestrmio süzmüo incelemio ekmek derdnde o
yolclar da,insanlar yani,sen nsl yaklasırsan onlar o seklde olurlar.pıs pıs olmucan asla.
korkularının üzerine gdeceksn nsl davrancagnı ble dusunmden hmn harkete gececeksn

:D evet haklısınnn aslında ama yinede taktım bu duruma ben

Kıyamamkii ama takıntını yenmen gerekio :)

vaarr mı böyle bişey yaa.. bugün okula geç kaldım ve dolmuşa binmek zorunda kaldım :174: Allahtan binerken adamın biri el kaldırdı inerkende şoförün kendisi burda inmek isteyen varsa insin dedi xD kasım kasım kasıldım :D

vaarr mı böyle bişey yaa.. bugün okula geç kaldım ve dolmuşa binmek zorunda kaldım :174: Allahtan binerken adamın biri el kaldırdı inerkende şoförün kendisi burda inmek isteyen varsa insin dedi xD kasım kasım kasıldım :D

İnş zamanLa aLıışırsın ßu durumuu :D kendini kasmamaya çaLış =)

:) peki :D sevmiyorummm yaaa dolmuş felan :D bana göre değil :D özel şoför istiyorum :D sağolsun babam getirip götürüyo yani çoğu zaman :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri