---> İhaneti Afferder misin? Affetmem.
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 2 Kas 2015 #62 ---> İhaneti Afferder misin? Geri dönüşü yoktur ihanetin İhabet eden girmiştir çıkmaz yola Affetmem
K kararanay Banned 21 Ara 2015 #63 ---> İhaneti Afferder misin? Eğer ihaneti affedersem yıllar sonra kendimi affetmem...
M Moreas Bayan Üye 21 Ara 2015 #65 ---> İhaneti Afferder misin? Büyük konuşmayın. O an ne yapacağınızı bilemezsiniz. Asla affetmem diyemiyorum. Affetmekte çok zor bence. Allah bu ikileme düşürmesin.
---> İhaneti Afferder misin? Büyük konuşmayın. O an ne yapacağınızı bilemezsiniz. Asla affetmem diyemiyorum. Affetmekte çok zor bence. Allah bu ikileme düşürmesin.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 21 Ara 2015 #67 ---> İhaneti Afferder misin ? yazıyı okumadım ihanet sadece aldatmak değil yalanda söylemektir. Ve ben ihaneti ve yalanı affetmektense öcümü almayı yeğlerim..
---> İhaneti Afferder misin ? yazıyı okumadım ihanet sadece aldatmak değil yalanda söylemektir. Ve ben ihaneti ve yalanı affetmektense öcümü almayı yeğlerim..
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 21 Ara 2015 #68 ---> İhaneti Afferder misin ? İhanetin nedeni ne olursa olsun sonucu tektir bence. Ayrılık.
nefessizsiniz Bayan Üye 21 Ara 2015 #69 ---> İhaneti Afferder misin ? ihanet varsa ben hiç olmamışım demektir der affetmem
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 21 Ara 2015 #70 ---> İhaneti Afferder misin ? ihanet afedilmez malesef bir kalpte iki sevgi ask olmaz kalbin varsa birine asık olmalı onunla yasayıp olür baskasına kayıyırsa bir hayır kalamz
---> İhaneti Afferder misin ? ihanet afedilmez malesef bir kalpte iki sevgi ask olmaz kalbin varsa birine asık olmalı onunla yasayıp olür baskasına kayıyırsa bir hayır kalamz