---> İğrenç Espiriler Boşluktaki fil'e ne denir? Fill in the blanks
mortal00 Kayıtlı Üye 3 Kas 2015 #81 ---> İğrenç Espiriler Boşluktaki fil'e ne denir? Fill in the blanks
mortal00 Kayıtlı Üye 4 Kas 2015 #82 ---> İğrenç Espiriler Bağırsak kurtları bağırsakta yaşarlar bağırmasak ta
mortal00 Kayıtlı Üye 5 Kas 2015 #83 ---> İğrenç Espiriler İspanyollar, ben yollamam Fransızlar, ben sızlama İtalyanlar, ben yanlamam İngilizler, ben izlemem :sory:
---> İğrenç Espiriler İspanyollar, ben yollamam Fransızlar, ben sızlama İtalyanlar, ben yanlamam İngilizler, ben izlemem :sory:
mortal00 Kayıtlı Üye 6 Kas 2015 #84 ---> İğrenç Espiriler + Babamı dinleseydim böyle olmazdı. - Ne demişti ki baban? + Dinlemedim diyorum ya
---> İğrenç Espiriler + Babamı dinleseydim böyle olmazdı. - Ne demişti ki baban? + Dinlemedim diyorum ya
mortal00 Kayıtlı Üye 8 Kas 2015 #87 ---> İğrenç Espiriler Sanat için soyunurum dedim, sanat içtiler soyundum.
S sanalulke Kayıtlı Üye 8 Kas 2015 #88 ---> İğrenç Espiriler Trafik kazası geçiren domatese arkadaşları ne demiş? Naber lan salça
mortal00 Kayıtlı Üye 8 Kas 2015 #89 ---> İğrenç Espiriler + Fransızların neyi eksiktir? - Franları tabi ki.
N Nuyageva Bayan Üye 9 Kas 2015 #91 ---> İğrenç Espiriler mortal00' Alıntı: + Babamı dinleseydim böyle olmazdı. - Ne demişti ki baban? + Dinlemedim diyorum ya Genişletmek için tıkla ... Ne güldüm .))
---> İğrenç Espiriler mortal00' Alıntı: + Babamı dinleseydim böyle olmazdı. - Ne demişti ki baban? + Dinlemedim diyorum ya Genişletmek için tıkla ... Ne güldüm .))
mortal00 Kayıtlı Üye 11 Kas 2015 #93 ---> İğrenç Espiriler Geçen gün ödeme noktasına gittim, "ö" dedim, geldim!
mortal00 Kayıtlı Üye 21 Ara 2015 #95 ---> İğrenç Espiriler -Hadi oyun oynayalım. -Vazgeçtim, oymadan oynayalım.
mortal00 Kayıtlı Üye 24 Ara 2015 #99 ---> İğrenç Espiriler Adamın biri yarın öleceğim demiş. Yarmışlar ölmüş...
mortal00 Kayıtlı Üye 26 Ara 2015 #100 ---> İğrenç Espiriler 3 Japon sırayla uçaktan atlamış. Japonlar ölmüş, sıraysa kırılmış.