---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Barış Alaydi iyidi :(
BadMatmazel توغبه Prenses 16 Tem 2020 #21 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Barış Alaydi iyidi
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 18 Tem 2020 #23 Araba fiyatına televizyon aldım, selam olsun yeni Türkiye..
Queen2 N.❤ Prenses 21 Tem 2020 #30 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Onunla konuşmayı,onunla dertleşmeyi,ona sığınmayı çok özledim
İnci 1907 Prenses 22 Tem 2020 #32 Kafamda deli sorular... Almam gereken hayatımı kökten etkileyecek kararlar...
Queen2 N.❤ Prenses 22 Tem 2020 #33 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Ne güzel şeymiş başınız sıkıştığında arkadaşlarınızın yardıma koşması,sizi korumaya çalışmaları İyi ki varlar Son düzenleme: 22 Tem 2020
---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Ne güzel şeymiş başınız sıkıştığında arkadaşlarınızın yardıma koşması,sizi korumaya çalışmaları İyi ki varlar
Queen2 N.❤ Prenses 23 Tem 2020 #35 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Mustafam gittikçe kötüleşiyor Allahım sen yardım et:/
sir.altan Kayıtlı Üye 25 Tem 2020 #38 .ahh.aaahhh. dun karim artik kendi camasirlarini kendin utuleyeceksin dedi.:icon_kusmus:
Queen2 N.❤ Prenses 25 Tem 2020 #39 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Sana o kadar çok ihtiyaçım var ki
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 27 Tem 2020 #40 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Dinlenmeye ihtiyacım var , mümkünse telefon çekmesin .Tekneyle denize açılmak olabilir
---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Dinlenmeye ihtiyacım var , mümkünse telefon çekmesin .Tekneyle denize açılmak olabilir