Taptaze bir sayfayla devam edelim..
BadMatmazel توغبه Prenses 30 Haz 2020 #4 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Huzur.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 2 Tem 2020 #6 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.... "Her şey çok güzel olacak." diye bir temenni bırakalım ilk sayfaya.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.... "Her şey çok güzel olacak." diye bir temenni bırakalım ilk sayfaya.
BadMatmazel توغبه Prenses 4 Tem 2020 #9 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Seni tarihe gömdüm Ben
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 12 Tem 2020 #14 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Hayatta kimseye güvenmeyip , kimseye iyilik yapmazsak daha mutlu oluruz .
---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Hayatta kimseye güvenmeyip , kimseye iyilik yapmazsak daha mutlu oluruz .
sir.altan Kayıtlı Üye 12 Tem 2020 #15 bende insanlara olan guvencimi cok uzun yillar evvel kaybettim.
İnci 1907 Prenses 12 Tem 2020 #16 Ben bu balıkları nasıl geri vereceğim halama ya şimdiden bağlandım o çirkin suratlarına
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 14 Tem 2020 #18 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.... iyi ki şarkılar var.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 14 Tem 2020 #20 Tavuk gibiyim ya Yapacak hiç bişi yok uyumak en iyisi