Geçtim dünya üzerinden
güneşinoglu Kayıtlı Üye 16 Kas 2020 #105 ---> Cevap: İçinizde Birşey Kalmasın.... InnoCence' Alıntı: covid-19 pozitifim Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kardeşim
---> Cevap: İçinizde Birşey Kalmasın.... InnoCence' Alıntı: covid-19 pozitifim Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kardeşim
Queen2 N.❤ Prenses 17 Kas 2020 #106 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Bu bisiklet benim sonum olacak herhalde gene ucuz atlattım oldu 3
'Gülümse :D Prenses 27 Kas 2020 #110 151 burayı çok özlüyorum ama geçmişte kalması bir şeylerin çok üzüyor keşke bir gün herkes geri gelseeee
151 burayı çok özlüyorum ama geçmişte kalması bir şeylerin çok üzüyor keşke bir gün herkes geri gelseeee
sir.altan Kayıtlı Üye 7 Ara 2020 #113 .icimden atacagim cok sey varda,soylesek bir dert soylemesek bir dert
Queen2 N.❤ Prenses 18 Ocak 2021 #116 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Şu sıralar sanırım çok ilgiye ihtiyaçım var
Queen2 N.❤ Prenses 24 Ocak 2021 #117 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Biliyorum birgün dayanamayacak küçük kalbim.Arkamı dönüp inandığım ve güvendiğim herşeye veda edeceğim.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Biliyorum birgün dayanamayacak küçük kalbim.Arkamı dönüp inandığım ve güvendiğim herşeye veda edeceğim.
Queen2 N.❤ Prenses 25 Ocak 2021 #119 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.... Haftasonu sürüş sınavım var ve ben çok korkuyorum :/
sir.altan Kayıtlı Üye 3 Şub 2021 #120 .karim ben yaninda olmadan bir yere gidemezsin diyo:17qn8h::dayak: