yarın iş yok
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 18 Ara 2016 #5,062 Yarın iş evraklarını hazırlamam gerek üf
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 18 Ara 2016 #5,063 bagıra bagıra sarkıı solemek ıstıyorummm ıcımdee bır kıpırttıı var hayrolaaaaaaa!!!!!!!!!!!1111
Emel* Prenses 18 Ara 2016 #5,067 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Büyük ikilemde kaldım umarım doğru kararı veririm.
SuskunDervis Kayıtlı Üye 18 Ara 2016 #5,068 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bil Zûleyha **¦artık sevdalar göklere çıkmıyor**¦daha ilk engelde takılıp geri dönülüyor**¦
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bil Zûleyha **¦artık sevdalar göklere çıkmıyor**¦daha ilk engelde takılıp geri dönülüyor**¦
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 18 Ara 2016 #5,069 piyasa gence dönük, gençler hızlı
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 19 Ara 2016 #5,071 Ben Türküm, Kürdüm, Zazayım, Lazım, Çerkezim, Dadaşım Dedik ya bir babanın öz oğluyum, yedi kardaşım Ben Karadeniz'de Lazım Hazar denizinde Ahbazım, Bir elimde kemençe bir elimde sazım. İşte benim ben, ben Anadolu'yum.
Ben Türküm, Kürdüm, Zazayım, Lazım, Çerkezim, Dadaşım Dedik ya bir babanın öz oğluyum, yedi kardaşım Ben Karadeniz'de Lazım Hazar denizinde Ahbazım, Bir elimde kemençe bir elimde sazım. İşte benim ben, ben Anadolu'yum.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ara 2016 #5,072 Misaifrlerimize yalanci tavukgogsu yaptik ilk denemem ama cok iyi olmus ☺
Wolfgod Banned 19 Ara 2016 #5,073 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ben merak ettim. O ise neyse,aşmiş.Bundan sonra da o kişiden yardim ister artik
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ben merak ettim. O ise neyse,aşmiş.Bundan sonra da o kişiden yardim ister artik
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 19 Ara 2016 #5,074 3. Dünya savaşına hoşgeldik. Mesele para değil, mesele gelecek.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ara 2016 #5,077 Guzel bir gune uyanmak dilegiylee Rabbim hakkimizda hayirlisini eylesn.