Sınav vaar :M
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2016 #5,042 bugun herhalde ıcmedıgım bıtk cayı kalmamıstır :S
SaiL Kayıtlı Üye 17 Ara 2016 #5,043 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Sadece huzur istiyorum. Üstü kime kalırsa kalsın..
Earl Freyja Bayan Üye 17 Ara 2016 #5,044 Unutmaya çalışsam da bu sene en kötü en bitik senem. Üniversite sınavını da kazanamayacağım,buraya yazdım
Unutmaya çalışsam da bu sene en kötü en bitik senem. Üniversite sınavını da kazanamayacağım,buraya yazdım
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ara 2016 #5,047 Atesle oynama sonunda ellerın dıllerın yanacak!
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 17 Ara 2016 #5,049 Hayat, bazı insanlara zorlukları bize ilham olsunlar diye mi yaşatır?
Wolfgod Banned 17 Ara 2016 #5,053 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Rahat uyu.Ben halen üşüyorum ve aklima kapiyi suratima kapatişin geliyor.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Rahat uyu.Ben halen üşüyorum ve aklima kapiyi suratima kapatişin geliyor.
G Gökbörü Kayıtlı Üye 18 Ara 2016 #5,058 Şehit evladının cenazesine yazlık ayakkabı ile gelen bir ana, o buz gibi ayakları ısıtmak için havlu saran astsubaylar.. Yüreği buz tutmuş bir ana üşüyen ayaklarını hissediyor mudur acaba ?
Şehit evladının cenazesine yazlık ayakkabı ile gelen bir ana, o buz gibi ayakları ısıtmak için havlu saran astsubaylar.. Yüreği buz tutmuş bir ana üşüyen ayaklarını hissediyor mudur acaba ?