---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Tatile gitmek istiyorum :'(
Heretic. Erd Bayan Üye 4 Tem 2016 #4,083 Artık biri bana ninni söylesin de uyuyayım diye bağıracam hiç uyumamak nedir günlerdir yether kendimden bıktım
Artık biri bana ninni söylesin de uyuyayım diye bağıracam hiç uyumamak nedir günlerdir yether kendimden bıktım
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Tem 2016 #4,085 Bayram temizligi biter Bakim baslar eller ve yuz bakima alinir ohh miss bayraama hazirizzz
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 5 Tem 2016 #4,090 Seyfo hala ortada yok hrrkese bayram gecesini zehir etti Eh be kardesim azcik insannolsan
Heretic. Erd Bayan Üye 5 Tem 2016 #4,094 Niye hep bücürüne denk geliyorum suçum ne tanrı anlat da bileyim.
furkanndogu Kayıtlı Üye 5 Tem 2016 #4,095 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bir gün elden ayaktan düşünce büyüklerimiz aklımıza gelecek...keşke dememek için mutlaka ziyaret edelim, hayır dualarını alalım...
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bir gün elden ayaktan düşünce büyüklerimiz aklımıza gelecek...keşke dememek için mutlaka ziyaret edelim, hayır dualarını alalım...
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 5 Tem 2016 #4,098 Bayram demeye bin şahit ister..
Apocrypha Bayan Üye 5 Tem 2016 #4,099 -Ediz1912-' Alıntı: Bayram demeye bin şahit ister.. Genişletmek için tıkla ... Bunu yazmaya girmiştim, çıkıyorum
-Ediz1912-' Alıntı: Bayram demeye bin şahit ister.. Genişletmek için tıkla ... Bunu yazmaya girmiştim, çıkıyorum