---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ayyy cok yoruldm yahu
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 May 2016 #3,621 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ayyy cok yoruldm yahu
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 9 May 2016 #3,623 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Çok İlginç Bir Oylamaydı Sonuçlarda Bir Okadar İlginç .. Gece En Sonuçlarını Yayınlayacağım
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Çok İlginç Bir Oylamaydı Sonuçlarda Bir Okadar İlginç .. Gece En Sonuçlarını Yayınlayacağım
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 9 May 2016 #3,624 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hasta hasta çocuk sesi kaldırmak daha zormuş
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 May 2016 #3,625 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Insanisinir edenekadar ugrasiosunz yaaa
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 9 May 2016 #3,626 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hasta olunca daha bir nazlı olduğum doğrudur p
G Gökbörü Kayıtlı Üye 9 May 2016 #3,627 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bugün Varsın,Yarın Bir İhtimall..
Sibel1 Bayan Üye 9 May 2016 #3,628 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Sorma durum Leyla O sesler yok aslında. Birden çıkagelse. Yok yok olmaz asla Leyla ... Ba yıl dim. Yine Leyla yine güzel bir şarkı
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Sorma durum Leyla O sesler yok aslında. Birden çıkagelse. Yok yok olmaz asla Leyla ... Ba yıl dim. Yine Leyla yine güzel bir şarkı
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 May 2016 #3,629 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bizm mucitler zil yapiolar
G Gökbörü Kayıtlı Üye 9 May 2016 #3,632 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. uzun bi aradan sonra ankara :M
M Moreas Bayan Üye 9 May 2016 #3,634 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. O kadar üzülüyorum ki gözü yaşlı annelere...
S Stinko Kayıtlı Üye 9 May 2016 #3,635 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bu gönüllüler takimo ne kadan itici
bluee Kayıtlı Üye 9 May 2016 #3,637 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bu hafta iddaa oynasaymışım parayı bulurmuşum demek
Sibel1 Bayan Üye 9 May 2016 #3,638 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Sen ağaçların aptalı Ben insanların Seni kandırır havalar Beni sevdalar
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Sen ağaçların aptalı Ben insanların Seni kandırır havalar Beni sevdalar
'Gülümse :D Prenses 9 May 2016 #3,639 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Zayıf olmak güzel bir şey olabilir ama yemek yemek daha güzel.
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 May 2016 #3,640 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Aşka inanmalısın