---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Gönlüme kurulmuş cehennem olsan; Yanarım yıllarca terketmem seni..
endLesS Webmaster 6 May 2016 #3,581 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Gönlüme kurulmuş cehennem olsan; Yanarım yıllarca terketmem seni..
Sibel1 Bayan Üye 6 May 2016 #3,582 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. En gıcık olduğum hoca tipi. Notlarin birine 84 vermiş birine 91 :M Neden, niçin :M Tövbe ya
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. En gıcık olduğum hoca tipi. Notlarin birine 84 vermiş birine 91 :M Neden, niçin :M Tövbe ya
Alinda Bayan Üye 6 May 2016 #3,583 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bu konuyi gorunce icim bi basliyor konusmaya hangisini yazsam diye kaliyorum
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bu konuyi gorunce icim bi basliyor konusmaya hangisini yazsam diye kaliyorum
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 6 May 2016 #3,585 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Giden uyku düzenime selamlar olsun ne zaman gelmeyi düşünüyorsun
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 7 May 2016 #3,586 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Dünyadaki en büyük acizlik kadına el kaldırmaktır.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 7 May 2016 #3,587 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hemen yarın olsun istiyorum
Queen2 N.❤ Prenses 7 May 2016 #3,588 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bugun full calisiyorum biter mi
Fimeyra Bayan Üye 7 May 2016 #3,592 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. [MENTION=37044]COD7[/MENTION] Teşekkürler hoş buldum.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 7 May 2016 #3,593 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Cips yemek çok güzel, dünya kadar sivilce yapsa da.
LocKe GururLan Bayan Üye 7 May 2016 #3,594 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Tarihden nefret ediorum...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 May 2016 #3,595 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ada sahillerinde bekliyorum Hahahaha bu kadar keyifli vakit gecircegimi dusunmuordm iyi geldi
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ada sahillerinde bekliyorum Hahahaha bu kadar keyifli vakit gecircegimi dusunmuordm iyi geldi
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 7 May 2016 #3,597 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Kazasız belasız sürebildim ojeyi.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 May 2016 #3,598 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. cok yorulmusumm
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 7 May 2016 #3,599 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Her şeyden bıktım,geleceğe dair heyecan veren hiçbir şey yok.nasıl geçer ki böyle ömür .
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Her şeyden bıktım,geleceğe dair heyecan veren hiçbir şey yok.nasıl geçer ki böyle ömür .
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 7 May 2016 #3,600 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ruhumun bir köşesinde karadenizlilik var p