---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bazen sadece dusunursunn..
BadMatmazel توغبه Prenses 6 Ocak 2016 #1,122 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Çok yorgunum insan Bukadar yorgun olmamalı
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 6 Ocak 2016 #1,123 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bela okumak istemiyorum ama işlem yapmaktan gözlerim ağrıdı. Sonuna kadar hakediyor bu hocalar...
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bela okumak istemiyorum ama işlem yapmaktan gözlerim ağrıdı. Sonuna kadar hakediyor bu hocalar...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ocak 2016 #1,124 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ve 80.000 oldm
BadMatmazel توغبه Prenses 7 Ocak 2016 #1,125 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Keyfim yerinde p
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 7 Ocak 2016 #1,126 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hayır o kadar ders çalıştığım yetmiyor bir de oda arkadaşımın açtığı şarkıları dinlemek zorunda kalıyorum :3cy1t:
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hayır o kadar ders çalıştığım yetmiyor bir de oda arkadaşımın açtığı şarkıları dinlemek zorunda kalıyorum :3cy1t:
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ocak 2016 #1,127 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Disim. Sismis yaaa Agzimdan kan gelio
M Moreas Bayan Üye 7 Ocak 2016 #1,128 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hadi bakalım yeni bi başlangıç..
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 7 Ocak 2016 #1,129 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. dersss çalışmam lazımmmmmmm :M
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 7 Ocak 2016 #1,130 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bayanlar sohbeti nicin giremiyorum benn
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 7 Ocak 2016 #1,131 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] bekleseydinde bende okuyaydim geriye donukkk vahh
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] bekleseydinde bende okuyaydim geriye donukkk vahh
-oZKan- Ceo Admin 7 Ocak 2016 #1,132 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ömrüm' Alıntı: [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] bekleseydinde bende okuyaydim geriye donukkk vahh Genişletmek için tıkla ... Sen kimdin ? iPhone 6'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ömrüm' Alıntı: [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] bekleseydinde bende okuyaydim geriye donukkk vahh Genişletmek için tıkla ... Sen kimdin ? iPhone 6'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 7 Ocak 2016 #1,133 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. O nasil soru oyle, herhangi bir uyeyim okumak istememiz kim oldugumuzami bagliydi. Neyse hic etiketlemedim sizi varsayin.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. O nasil soru oyle, herhangi bir uyeyim okumak istememiz kim oldugumuzami bagliydi. Neyse hic etiketlemedim sizi varsayin.
N Nuyageva Bayan Üye 7 Ocak 2016 #1,134 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Gec gördüm Cok üzüldüm bi tanem...
BadMatmazel توغبه Prenses 7 Ocak 2016 #1,135 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Tüh ya
LocKe GururLan Bayan Üye 7 Ocak 2016 #1,136 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Tamam dedikodu iyi birsey degil ama senin yabtigin !
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ocak 2016 #1,137 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. GururLan' Alıntı: Tamam dedikodu iyi birsey degil ama senin yabtigin ! Genişletmek için tıkla ... Kiz yesillenmjssin yakismis. Son kelimeni duzelt ona da takarlar smdi.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. GururLan' Alıntı: Tamam dedikodu iyi birsey degil ama senin yabtigin ! Genişletmek için tıkla ... Kiz yesillenmjssin yakismis. Son kelimeni duzelt ona da takarlar smdi.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ocak 2016 #1,138 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. O degilde birgule patladi hersey .. cok sacmaa
BadMatmazel توغبه Prenses 7 Ocak 2016 #1,139 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Birgülün suçu yoktuki
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 7 Ocak 2016 #1,140 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Konuş . . . :M