---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yurtta kalmak rezillik ya.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 8 Ocak 2016 #1,181 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yurtta kalmak rezillik ya.
BadMatmazel توغبه Prenses 8 Ocak 2016 #1,182 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yoruldum yaaa ama değdi, iyiki iyi insanlar yanımda :eda:
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 8 Ocak 2016 #1,183 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Son 1 gelsin özgürlük
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 8 Ocak 2016 #1,184 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Pazartesi olmasın, finaller gelmesin.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Ocak 2016 #1,185 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Guzrl uykum gelll artikkk
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 9 Ocak 2016 #1,186 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. sinir ediyor yaa. kikaniyor insan
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 9 Ocak 2016 #1,187 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Gelmek için final haftasını bekleyen alışveriş isteği...
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 9 Ocak 2016 #1,188 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hani bazilari var ya kasıntı kasıntı Ayar oluyorum abi sana . Ne uyuz bir kimliksin. :M
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hani bazilari var ya kasıntı kasıntı Ayar oluyorum abi sana . Ne uyuz bir kimliksin. :M
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Ocak 2016 #1,189 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Saat kac.oldu ben hala ayikamiyorum
Queen2 N.❤ Prenses 9 Ocak 2016 #1,191 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Aynı şeyleri yemekten bıktım :/
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Ocak 2016 #1,192 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ders baslasinn... Bugunku dersimiz hukuk... Ogrenmek isteyen varsa basvuru pm hehehe
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ders baslasinn... Bugunku dersimiz hukuk... Ogrenmek isteyen varsa basvuru pm hehehe
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Ocak 2016 #1,193 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bal_böceği' Alıntı: Ders baslasinn... Bugunku dersimiz hukuk... Ogrenmek isteyen varsa basvuru pm hehehe Genişletmek için tıkla ... Ya da burda herkese adalet benden ders verilir..:3dthl::3dthl:
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bal_böceği' Alıntı: Ders baslasinn... Bugunku dersimiz hukuk... Ogrenmek isteyen varsa basvuru pm hehehe Genişletmek için tıkla ... Ya da burda herkese adalet benden ders verilir..:3dthl::3dthl:
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 9 Ocak 2016 #1,194 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hukuk calisiyooreeee
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 9 Ocak 2016 #1,195 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ne kadar uzaksin Oysaki görsen anlarsın hersey çok güzel gözünde ben yok olmakla tutuklu
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ne kadar uzaksin Oysaki görsen anlarsın hersey çok güzel gözünde ben yok olmakla tutuklu
Sez1912 Bayan Üye 9 Ocak 2016 #1,196 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Oh bee 1. Senemizde yanındayımm kayseri yolcusu kalmasınnn
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 9 Ocak 2016 #1,197 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Sanmıyorum, düşünmüyorum.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Ocak 2016 #1,198 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Acayip bi basagrisi nedir bu yaa