İçinizde Birşey Kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey Kalmasın..

Bakın bir huzurdan diğerine göç edip duruyorum ama Allah sizi inandırsın hiç huzurum kalmadı, eğer kızmazsanız fazla huzurunuz var mı başkanım?

sezen ablanın o gıt sonra da gıtme kal yalan soyledım yer dıyene kadar gecen o boslukta aldıgı nefes var ya ıste ben o zaman dılımınde yasıyorum hayatı , cıgerım sızlıyor ozlemden ruhu duymuyor..

İçimde, kimsenin şahitlik edemeyeceği bir mevsimde öylesi bir kuyu açılmış ki, ne zaman böylesine gülünç ve sıradan aptallıkla muhatap olsam sendeleyip oraya düşüyorum.

sezen ablanın o gıt sonra da gıtme kal yalan soyledım yer dıyene kadar gecen o boslukta aldıgı nefes var ya ıste ben o zaman dılımınde yasıyorum hayatı , cıgerım sızlıyor ozlemden ruhu duymuyor..

Ya çok güzel ifade etmişsin sözlerinle etkilendim

Benim çuvalım delik başkanım. Daha çuvalı sırtımıza almadan hafifliyor. Sanki çuvalımın başında görmediğim bir kurnaz hırsız var, sessizliğimden faydalanıp alıp götürüyor ümitlerimi.

Marka takıntım yok ama kalite takıntım hep oldu ..
Doğan görünümlü Şahinleri sevmem mesela , efendi markalı terbiyesiz adamları , yüzünün yarısı kadar beyni için endişelenmeyen aptal kadınları , vitrinlerinde nezaket satıp tezgah arkasına ulaştığınızda seviyesi sıfırın altına düşenleri sevmem ..
Çünkü azizim "kalite" insan denen mahlukun çok zor sahip olduğu en güzel cazibedir..

Nuru, Gardaşım benim, suçu bildiğin yerde suçlu ortada yoksa, suçluyu bulamazsan, ruhunda öyle bir yara açılır ki, kapansın istemezsin. Yaranı saklarsın, bir gören olur da bir katre merhem sürer. İnsan içine çıkmaktan çekersin kendini, birisi sorar belki, kim yaptı bunu sana? Cevap veremezsin, bilirsin vereceğin cevap bir işe yaramaz. Uykunda bile gözlerin açıktır, biri gelip yaranı sarar diye evham basar içini. O yarayı saracak olan yine kendi özündür, gel gör ki nasıl saracağını bilemezsin. Sen bir adım attıkça kapanında biraz daha kısılırsın. Dursan, için içini yer. Ne yapsan boştur. İnsanın kaderi kafesi olur mu? İşte böyle olur Nuru Gardaşım.

Boşuna yırtınmayın, kaderin defterini yırtıp, kendi cümlelerinizi yazamazsınız!

Sen kibritin diger tarafinda hic yanmadan birinin hayatindan gecmis oldun

Tasavvuf ruh ve hâl dilidir ama şeytanın yazdığı kişisel gelişim kitapları ile anlatılan şeytanın tasavvufu ise beden ve dile yönelik çalışmalar yapıyor..kovulmuş şeytan hayata buradan sızıyor..

Menfaat üzerine kurulmuş arkadaşlık ilişkilerinden nefret ediyorum.

"Lan dersen kaba, la dersen kibarsın. Angaralılar kibardır."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri