İçinizde Birşey Kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey Kalmasın..

Kimi zaman insanı güçlü kılan, sevdiğinin gülümsemesidir. :R

şuraya içi içine sığmayan, mutluluktan uçan, sevimli ve minik bir kız çizelim o zaman :)

Ay ne olur yarı fiyatına düşsün de alayım o çantayı. xD

Yıldızlara dokunamazsınız ama karanlık gecelerde onlar siz yol gösterir

Kilometrelerce uzaktaki insan dün gece rüyana giriyor ve bu akşam gittiğin yerde seni hoşgeldinle karşılayıp nasılsın sorusunu yöneltiyor. Hayatımda bu kadar afalladığım ve cevap veremediğim bir an yaşadığım bir günüm olmamıştı. Hayırdır film mi çekiyoruz diyebilseydim keşke..

Gece gece cinli perili konularda isim ne benim :s huzurum kaçtı birden, uyu bakalım uyuyabilirsen şimdi :)

Şayet, zenginliğinizi anlatmak istiyorsanız lütfen kütüphanenizi paylaşın, sosyal medya dediğiniz her dakikanızı paylaşmak zorunda hissettiğiniz ağ kanallarınızda..

Ne kadar meraklı insanlar sessiz kalmaya.Sessiz kalınca kendini haklı gören körebeler var.Sessiz kalınca değil yalnız kalınca dürüst olursun.Kendine yalan söyleyebilen birini tanımadım ya da kimsenin kendiliği olmaya çalışmadım benlikten başka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri