bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız?
sir.altan Kayıtlı Üye 2 Mar 2020 #7,128 her yalan baska bir yalani getiriyor ve sonucta dogru olan cikiyor.
mortal00 Kayıtlı Üye 2 Mar 2020 #7,129 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. İnsanlar neden bu kadar kalpsiz, neden bu kadar cahil?
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 3 Mar 2020 #7,131 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Neden bu kadar aptalım dediğim anlarım var.
sir.altan Kayıtlı Üye 6 Mar 2020 #7,134 dogum gunleri ard arda siraya dizildiler,gidecek gene benim paraciklar:m15:
sir.altan Kayıtlı Üye 11 Mar 2020 #7,137 bende halimden memnun degilim ama yapacagim fazla bir sey yok.
Queen2 N.❤ Prenses 15 Mar 2020 #7,138 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Diyorlar ki;niye evlenmiyorsun niye aşık olmuyorsun benim öyle lükslerim Yok... Son düzenleme: 15 Mar 2020
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Diyorlar ki;niye evlenmiyorsun niye aşık olmuyorsun benim öyle lükslerim Yok...
sir.altan Kayıtlı Üye 15 Mar 2020 #7,139 Cevap: ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Queen2' Alıntı: Diyorlar ki;niye evlenmiyorsun niye aşık olmuyorsun benim öyle lükslerim Yok... Genişletmek için tıkla ... ..halamin ogluda ayni sizin gibi dusunuyor,yasi oldu 62 ---- Mesajlar Birleştirildi ---- ...mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir dermis eskilerimiz,bizde yagmur yagdigi icin camdan bakiyoruz.
Cevap: ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Queen2' Alıntı: Diyorlar ki;niye evlenmiyorsun niye aşık olmuyorsun benim öyle lükslerim Yok... Genişletmek için tıkla ... ..halamin ogluda ayni sizin gibi dusunuyor,yasi oldu 62 ---- Mesajlar Birleştirildi ---- ...mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir dermis eskilerimiz,bizde yagmur yagdigi icin camdan bakiyoruz.