İçinizde Birşey Kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni ilk gördüğümde içimi huzur ve mutluluk kaplamıştı..
Hatalar yaptım ve kaybettim.
Keşke yapmasaydım ..
Seni kazanmanın yolu sürpriz yaparak hoslandıgımı söylemekti.
Kısmet olmadı. Hata bir daha yapmamaya söz verdim.
Bana ders olsun.

---> İçinizde Birşey Kalmasın..

Unutuyorum bir çok şeyi . Bazen neden kızdığımı , bazen neden mutlu olduğumu , neyi sevdiğimi bilmiyorum bu hayatta neyden keyif aldigimi... En son ne zaman gerçek bir kahkaha attım ? Mutlu olmak yada hayatı anlamak için gelmedik bu dünyaya , ne kadar mutlu olursan üzüntülerin o kadar büyük olur . Ne kadar yükselirsen , o kadar sert düşersin. Belki diğerlerine göre sadece biraz daha uzun sürer düşüşün. Ama illa ki düşersin. Sonra birileri alıp seni daha da derine gömer.Sonrasi içinse bekleyip göreceğiz..

Bunları şuanda yazamazdam bir daha asla yazamam. O yüzden hrmen başlıyprum. Bak şimdi. 5-6 yaşlarındayım. Yukarda terasa çıkmışız. Annem altımıza halı sermiş sen ben ve merve evcilik oynuyoruz. Sen doktordun ben marketci mervede ev hanımı. Ayısınıda bebek yapmış. Hasta olursida sana iyileştirmek için grlirdi. Banada alışveriş yapmak için. Barbie bebeklerimiz vardı. Annem renk renk kıyafetler dikerdi onlara. Merve ayısını getirirdi ama dik diye. Zaman akmaya başladı sonta.. Yıl 2000* ilk okula yeni başladım.sen o zaman 3. Sınıftın. Brnim ufak çaplı korkum vardı. O günr dair hatırladuğım zatrn net 2-3 şey var zaten. Biriside benim elimi tutman. O zamanlarda duygusaldın sen merak etme dedin. Yolumuxa devam ettik. Bir lafın beni rahatlatmıştı. Liseye geçtim babam aynı okula uolladı bizi. O zamanda sınıfama gelmiştin bana bakmaya. Ben gergin melehat tine rahatlamıştım. Sonra zaman geçti. Üniversite sınavları iş hayagı derken o küçüçül dünkü kızlar hayata tine kardeşleri ile berabee kol kola dimdik yürümeye devam ettik. O zamanlar evcillik oynarken ayıcıktan yaptığımız bebeklerin en gerçek olanı senin kucağında şuan mışıl mışıl uyuyor. Biliyorum en azından seni tanıyorum artık. Sen anlatmazsın her şeyini. Ama bilirim seni. Herşeydrn herkesten korumak isteğin kızın var. Onun için savaş vermeye hazırsın. Ama korkutorsun nasıl yapacağından emin değilsin. O ilk gün elimi tutan canım ablam bu günde ben senin elinden tutuyorum. Merak etme.. Her şey mükememel olucak.
Bize bu mucizeye ortak kılldığın için sana teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri