ruyamda 155 i arada diye telefonumu genc bir bayana verdim o da telefonumu alip kacti:rpat:
sir.altan Kayıtlı Üye 20 Eki 2018 #6,681 ruyamda 155 i arada diye telefonumu genc bir bayana verdim o da telefonumu alip kacti:rpat:
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 23 Eki 2018 #6,682 Nymphadora' Alıntı: rakım var paylaşabilirim amma ve lâkin yoksunuz. [MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] koca bir yetmişlik benim. Genişletmek için tıkla ... Olur derim özlem gideririz
Nymphadora' Alıntı: rakım var paylaşabilirim amma ve lâkin yoksunuz. [MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] koca bir yetmişlik benim. Genişletmek için tıkla ... Olur derim özlem gideririz
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Eki 2018 #6,685 Guzel seyler olsun diye beklerken çöküşteyim resmen
D Düsünn1 Bayan Üye 2 Kas 2018 #6,690 İnsanların kalbini gereksiz ve yersiz kıran insanlar hayatta nasıl başarıyı yakalayabiliyor bilemedim.
İnsanların kalbini gereksiz ve yersiz kıran insanlar hayatta nasıl başarıyı yakalayabiliyor bilemedim.
Depending Kayıtlı Üye 5 Kas 2018 #6,695 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yıllar oldu girmeyeli. Kullanıcı adımı dahi, kişisel sayfamdan anımsadım.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yıllar oldu girmeyeli. Kullanıcı adımı dahi, kişisel sayfamdan anımsadım.