Çok hastayım.
KaraagacLi ~ Atabey Kayıtlı Üye 24 Eki 2017 #6,062 Kimileri anıları ile hatırlanır kimileri analarıyla.. Ne mutlu ANIlarıyla hatırlananlara..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Eki 2017 #6,065 yenı basladıgım dızı daha ıkı bolum yayınlanmasına ragmeen cok ıyıı ya
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Eki 2017 #6,066 Keyfimi de kacirdin hevesimi de kirdin eywallahh
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 26 Eki 2017 #6,069 Sabah beri doktor doktor geziyorum hayret sonunda en kisa sureye randevu alabildm. Manyak kadin ben bunu yapmam diyor bide
Sabah beri doktor doktor geziyorum hayret sonunda en kisa sureye randevu alabildm. Manyak kadin ben bunu yapmam diyor bide
~AnıL~ Kayıtlı Üye 26 Eki 2017 #6,071 Hayat felsefemi oluşturan 5 element 1- Üşenmek 2- Saçmalamak 3- Dengesizlik 4 -Gece uyuyamamak 5- Sabah uyanamamak
Hayat felsefemi oluşturan 5 element 1- Üşenmek 2- Saçmalamak 3- Dengesizlik 4 -Gece uyuyamamak 5- Sabah uyanamamak
'Gülümse :D Prenses 26 Eki 2017 #6,073 Bırak sevginden şüphem yok Arkadaş kalıyorsak ben yapamam bırak Sessiz kalmaya ihtiyacım var Yanlızlığı sen özledin Uzak dur bana yeter
Bırak sevginden şüphem yok Arkadaş kalıyorsak ben yapamam bırak Sessiz kalmaya ihtiyacım var Yanlızlığı sen özledin Uzak dur bana yeter
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 29 Eki 2017 #6,078 Cok yoruldum hala soz bitmedi yarin is basi yapiyorum ama enerjim tukendi
~AnıL~ Kayıtlı Üye 29 Eki 2017 #6,079 Allahım bize, inşallah olur diye dua edip hayalini kurduğumuz her şeyin,çok şükür oldu sevincini yaşat.
Allahım bize, inşallah olur diye dua edip hayalini kurduğumuz her şeyin,çok şükür oldu sevincini yaşat.