İçinizde Birşey Kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: ---> İçinizde Birşey Kalmasın..

Açıklamalarla vaktini harcama;
İnsanlar sadece duymak istediklerini duyarlar.

Can Kırıklarıyla dolu değilim.. Candan başka canım olsaydı hadi canım derdim...

Aşk yaşamak istiyorum ama daha çok delicesine eğlenmek istiyorum sanırım. Kredi kartı borcu olanlar aşk meşk yaşayamazlar. :M

sen adamı kullan... borcunu ödemeye gelince oyala dur..
ben şimdi sana beddua mı edeyim?
karnımdaki sabinin de hakkına gir sen ,ağzına aldığın her lokma boğazına tıkalı kalsın..

---> İçinizde Birşey Kalmasın..

Bugün instagrama girdim bir yerden ve gördüklerim sayesinde kafam yerine geldi galiba.Başkasina bakar olmuş,başkalariyla zaman geçirip eğleniyormuş.Gerçekten tiksindirici.Benim hakkim değil karişmak ama Allah razi olsun beni suçlu gösteriyordu ama bu sayede kimin suçlu olduğunu cümle aleme göstermiş oldu.

S*açma saçma davranma basarım banı, gelir ağzına da s*çarım evinde. Sana ne benim hayatımdan? Dingile bak. Bitmiş gitmiş ilişki,aldatmışsın. Gelmiş hebele hübele bık bık hâlâ konuşuyorsun. Lan senin üzerinden sular aktı allahın aptalı ya,sana mı bakacaktım hâlâ? Kimsenin seni umursadığı yok,triplenme boş yere.

Tehdit ediyorsun.Gece saat 01 de a101'in önüne gönder erkek arkadaşlarini da sorunu hallet

Ah bee!Gecenin bu saatinde Dönülmez akşamin Ufkundayim'i dinliyorum gözyaşlariyla beraber.Hata yaptim yine engel olamadim kendime.Yakin olmak isteyince daha da uzaklaşti.Şimdi imkansiz bir yerde ve yine nefreti kat be kat artti.Affeder mi beni diye düşündüm bir ara,ama şarki bana cevabimi verdi"Vakit Çok Geç"...
Okula gidemiycem yüzüne bakamiycam,yine korkacam ve yine kaybeden ben olacağim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri