---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Benimle alakalı olmayan şeylere avuntu olmuşum..
diE Banned 5 Kas 2016 #4,761 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Benimle alakalı olmayan şeylere avuntu olmuşum..
MertCanBey Kayıtlı Üye 5 Kas 2016 #4,763 Güvendiğimiz insanı mı severiz , sevdiğimiz insana mı güveniriz ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 6 Kas 2016 #4,769 Kapıda kaldım, kartla açmaya çalışırken de kartı kırdım, ne harika. : )
MertCanBey Kayıtlı Üye 6 Kas 2016 #4,771 DeriN ~' Alıntı: Yarın ilk vize. Genişletmek için tıkla ... +
Lilith Daughter of the Void Admin 6 Kas 2016 #4,772 Ermenilerden ve Kürdlerin katliamlarından vesaire bıktım. Çevir çevir bitmiyor, ihrac olunan ermenilerin yollarda muhafaza-i hayatlarının imkânını kusacağım forumun orta yerine, o olacak.
Ermenilerden ve Kürdlerin katliamlarından vesaire bıktım. Çevir çevir bitmiyor, ihrac olunan ermenilerin yollarda muhafaza-i hayatlarının imkânını kusacağım forumun orta yerine, o olacak.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 Kas 2016 #4,773 hareketli geçen bir günün ardından sıkıcı bir gün ışığına merhaba dicez :M
SuskunDervis Kayıtlı Üye 7 Kas 2016 #4,776 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. elbet bir gün hesabı sorulur
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 7 Kas 2016 #4,778 Klasik soru tarzı yönetmelikten kalksın ya, gerçekten bıktım.