---> İçinizde Birşey Kalmasın.. işşş arıyorummm ama bulamıorrmm
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 20 Kas 2015 #441 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. işşş arıyorummm ama bulamıorrmm
Sibel1 Bayan Üye 20 Kas 2015 #442 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yine bir gün yapılandirmacilik kasiyorum
G Grii Kayıtlı Üye 20 Kas 2015 #443 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. İnsan keder ve sevinç zamanlarında Yüreğinin katlanabileceğinden fazlasını Başka bir yürekle paylaşmak ister...
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. İnsan keder ve sevinç zamanlarında Yüreğinin katlanabileceğinden fazlasını Başka bir yürekle paylaşmak ister...
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 21 Kas 2015 #445 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Eski guzel gunler geri gelecek anne.
BadMatmazel توغبه Prenses 21 Kas 2015 #446 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Önemli olsan , umrumda olurdun da neyse
N Nuyageva Bayan Üye 21 Kas 2015 #448 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Öglene kadar yatmanin hakkini verdim .)
BadMatmazel توغبه Prenses 21 Kas 2015 #450 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Senin olabilir
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Kas 2015 #451 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Su misafirler yzundrn disari cikamiom.heée
G Grii Kayıtlı Üye 21 Kas 2015 #452 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Huzur uzak bir ülkedir bankalar hisse senetleri Riyad ve borsalar kahrolsun!
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Huzur uzak bir ülkedir bankalar hisse senetleri Riyad ve borsalar kahrolsun!
G Grii Kayıtlı Üye 21 Kas 2015 #453 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Huzur uzak bir ülkedir bankalar hisse senetleri Riyad ve borsalar kahrolsun!
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Huzur uzak bir ülkedir bankalar hisse senetleri Riyad ve borsalar kahrolsun!
G Grii Kayıtlı Üye 21 Kas 2015 #457 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Cinayet romanları söze erken başladı Habilin hakkı Kabilden sorulmadı zaten unutun!
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Cinayet romanları söze erken başladı Habilin hakkı Kabilden sorulmadı zaten unutun!
Sibel1 Bayan Üye 21 Kas 2015 #458 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ankaralı İbocan dinliyorum :15306_o_nee_1::3dgyc:
N Nuyageva Bayan Üye 21 Kas 2015 #459 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. İssiz bir ada istiyorum... Cok mu?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 21 Kas 2015 #460 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ben ölürsem kuzenlerimin diziler hakkında yaptığı yorumlar yüzünden ölürüm. Ne kadar çok benimsiyorlar şu saçma sapan dizileri.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ben ölürsem kuzenlerimin diziler hakkında yaptığı yorumlar yüzünden ölürüm. Ne kadar çok benimsiyorlar şu saçma sapan dizileri.