Aşkın bendeki anlamı sarma.
ParadokS Kayıtlı Üye 28 May 2016 #3,842 2' de 1. :R Kaldı son ders, onuda geçtimi sonra mezunnnnnnnnn. :R
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 28 May 2016 #3,843 Avuclarm sisti cok yoruldkkk.. Ramazan icin kuru yufkalari yaptik. Kollarim agrio ☺ yufka acabildigimi bilmiodum Bazilari yumurtaya benzedi ama olsn
Avuclarm sisti cok yoruldkkk.. Ramazan icin kuru yufkalari yaptik. Kollarim agrio ☺ yufka acabildigimi bilmiodum Bazilari yumurtaya benzedi ama olsn
Görünmezadam Kayıtlı Üye 28 May 2016 #3,844 ParadokS' Alıntı: 2' de 1. :R Kaldı son ders, onuda geçtimi sonra mezunnnnnnnnn. :R Genişletmek için tıkla ... inşahlah mezun olursun
ParadokS' Alıntı: 2' de 1. :R Kaldı son ders, onuda geçtimi sonra mezunnnnnnnnn. :R Genişletmek için tıkla ... inşahlah mezun olursun
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 29 May 2016 #3,848 Dilimden ediorm ama kalbim ole demior acio Allaha havale ettim o dogruyu yanlisi bilir. Kkmsenin hakki kımsede kalmaz
Dilimden ediorm ama kalbim ole demior acio Allaha havale ettim o dogruyu yanlisi bilir. Kkmsenin hakki kımsede kalmaz
Sibel1 Bayan Üye 29 May 2016 #3,850 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. yaa nasıl da güzel yemek yapıyorum :3dgxk:yeme de yanında yat p
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 29 May 2016 #3,852 Hiçbie şey hayal ettiğim gibi gitmiyor şuan, inşallah yarın böyle bir şey yaşamam
' Beşiktaşk Bayan Üye 29 May 2016 #3,854 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Artık yazın deniz kum güneş kısmına gecebilirmiyiz
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 29 May 2016 #3,856 Rize / Çayeli Yolcusu Kalmasınn... Uçuş Moduna Giriyoruz :R