---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ben seni çok sevdim bil istedim.
M Moreas Bayan Üye 28 Nis 2016 #3,461 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ben seni çok sevdim bil istedim.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 28 Nis 2016 #3,462 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Eve gitmeye çok üşeniyorum :M
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 28 Nis 2016 #3,464 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Oldukça keyifsizim, birkaç dakika sürüp bitse keşke.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 28 Nis 2016 #3,465 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. mını dızım bıtttı yenı dızıı arayısındayımm
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 28 Nis 2016 #3,466 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Allah hepimizi kalbi küçük,egosu büyük insanlardan korusun.
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 28 Nis 2016 #3,467 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hapşırmaktan bir hal olan Melis
BadMatmazel توغبه Prenses 28 Nis 2016 #3,469 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Seninle herşeye varım ben
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 28 Nis 2016 #3,470 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Uyumadam once kitap okumakkkk immmm
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 28 Nis 2016 #3,471 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bal_böceği' Alıntı: Uyumadam once kitap okumakkkk immmm Genişletmek için tıkla ... O kitabın tadı bir başkadır uyudan önce okunan kitabın
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bal_böceği' Alıntı: Uyumadam once kitap okumakkkk immmm Genişletmek için tıkla ... O kitabın tadı bir başkadır uyudan önce okunan kitabın
*Lykia Bayan Üye 28 Nis 2016 #3,472 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ve ben hep inandım ve inanıyorum DUAların uzakları yakın kıldığına , yürekleri bir tuttuğuna.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ve ben hep inandım ve inanıyorum DUAların uzakları yakın kıldığına , yürekleri bir tuttuğuna.
*Lykia Bayan Üye 29 Nis 2016 #3,474 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Havalar bi sıcak bir soğuk şifayı kaptımm, nerden geldi bu grip yaa
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 29 Nis 2016 #3,475 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Cumaya bi is teklifiyle basladiiik hadi hayirlisi
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 29 Nis 2016 #3,476 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. pijamalı_tosba' Alıntı: O kitabın tadı bir başkadır uyudan önce okunan kitabın Genişletmek için tıkla ... Aynen oyle :asigim:
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. pijamalı_tosba' Alıntı: O kitabın tadı bir başkadır uyudan önce okunan kitabın Genişletmek için tıkla ... Aynen oyle :asigim:
Luna Crisis♪ Bayan Üye 29 Nis 2016 #3,477 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Saatim 2 dakika geri mi ne..
Lilith Daughter of the Void Admin 29 Nis 2016 #3,478 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bir şeyler okumak her zaman insanlardan daha güzeldi.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 29 Nis 2016 #3,479 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Küçük kuzen ilk defa gözlük takacak, çok hoşuma gitti numaralı olmasa alırdım xD
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Küçük kuzen ilk defa gözlük takacak, çok hoşuma gitti numaralı olmasa alırdım xD
BadMatmazel توغبه Prenses 29 Nis 2016 #3,480 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bize her Yer Ankara xD