---> İçinizde Birşey Kalmasın.. sözün bitigi yerde bilki varım
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 15 Kas 2015 #321 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. sözün bitigi yerde bilki varım
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 15 Kas 2015 #322 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. yapamadık deme yapamadın benımle
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 15 Kas 2015 #324 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. hatıran yeter dedım de.
BadMatmazel توغبه Prenses 15 Kas 2015 #325 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yanlış insanlar, yanlış tercihler
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 15 Kas 2015 #326 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. kaderim midir bilmem ki bu işyerinde kiminle konuşsam solundan yaralı oluyor
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. kaderim midir bilmem ki bu işyerinde kiminle konuşsam solundan yaralı oluyor
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 15 Kas 2015 #327 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bilgisayarrrimmm
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 15 Kas 2015 #328 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ins saglammbi sekilde geri gelir
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 15 Kas 2015 #329 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. senıde uzmuslerr
AliceWonder Banned 15 Kas 2015 #330 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Cilekli dondurma yiyeyim de moralimi yükselteyim
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 15 Kas 2015 #331 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bazen deliligim tutuyor tam deli oluyom
BadMatmazel توغبه Prenses 15 Kas 2015 #332 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ev gibisi yok
N Nuyageva Bayan Üye 15 Kas 2015 #333 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yanildiklarim kadar yaniltmadim sükür...
G Grii Kayıtlı Üye 15 Kas 2015 #334 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. İnsan direkt doğruyu bulamıyor Önce bi üç yanlışı düzeltmek gerekiyor
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. İnsan direkt doğruyu bulamıyor Önce bi üç yanlışı düzeltmek gerekiyor
G Grii Kayıtlı Üye 15 Kas 2015 #335 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Herkes sütten çıkmış ak kaşık Edepliler, namuslular Tertemiz geçmişleri var pırıl pırıl bir gelecek istiyorlar Haklarıdır...
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Herkes sütten çıkmış ak kaşık Edepliler, namuslular Tertemiz geçmişleri var pırıl pırıl bir gelecek istiyorlar Haklarıdır...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 15 Kas 2015 #336 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yahu bazi durumlar var soleyemedigim
G Grii Kayıtlı Üye 15 Kas 2015 #337 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Dün Lübnanda BOMBA patladı 47 ölü 200 yaralı vardı Dünyadan tek bir ses duydunuz mu
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Dün Lübnanda BOMBA patladı 47 ölü 200 yaralı vardı Dünyadan tek bir ses duydunuz mu
G Grii Kayıtlı Üye 15 Kas 2015 #339 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Herhangi bir ortamda konuşacak bir sey bulamadığımızda anı kurtaran cümleyi tam manasıyla yaşıyorum Suan havalarda soğudu
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Herhangi bir ortamda konuşacak bir sey bulamadığımızda anı kurtaran cümleyi tam manasıyla yaşıyorum Suan havalarda soğudu
M Moreas Bayan Üye 15 Kas 2015 #340 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bazen isminizin söylenmesi canınızı yakar.