---> İçinizde Birşey Kalmasın.. kesin o laf banaydı :aa20:
Luna Crisis♪ Bayan Üye 2 Nis 2016 #3,101 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. kesin o laf banaydı :aa20:
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 2 Nis 2016 #3,102 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ruhen bedenen yorgunum
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 2 Nis 2016 #3,103 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. pijamalı_tosba' Alıntı: Ruhen bedenen yorgunum Genişletmek için tıkla ... ayyy aynı ben :sorry1:
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. pijamalı_tosba' Alıntı: Ruhen bedenen yorgunum Genişletmek için tıkla ... ayyy aynı ben :sorry1:
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Nis 2016 #3,104 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. arkadasm sozlenmıs hıc solemedı hee uzuldmmmm
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Nis 2016 #3,107 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Saglikli bi sabaha uyaniriz insllahh
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 2 Nis 2016 #3,108 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Alışveriş yaparken birken kendimi enteresan bir bölümde buldum Pantolonları İncelerken Bunlarin Belleri Neden Böyle Diye Düşünürken Amanın Bir Baktım Hamile Reonundayım xD Hey Allah'ım ya İç Güdüsel Bir Durum Sanırım xD Nasip.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Alışveriş yaparken birken kendimi enteresan bir bölümde buldum Pantolonları İncelerken Bunlarin Belleri Neden Böyle Diye Düşünürken Amanın Bir Baktım Hamile Reonundayım xD Hey Allah'ım ya İç Güdüsel Bir Durum Sanırım xD Nasip.
Heretic. Erd Bayan Üye 2 Nis 2016 #3,109 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Beklediğim insan sessizliğine gömülürken, neden diğerleri heep konuşuyor? Nefret ediyorum bu durumdan.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Beklediğim insan sessizliğine gömülürken, neden diğerleri heep konuşuyor? Nefret ediyorum bu durumdan.
Sibel1 Bayan Üye 2 Nis 2016 #3,110 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bogaz spreyini burnuma sıktım. Alkış
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Nis 2016 #3,111 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Uyuyamadm yaa
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Nis 2016 #3,112 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Seyfo yat artikkk gece gece arkadaslariyla sohbet edior telde whatsap kiz grplarini gectiler nedir bu dedikodu yahuuu
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Seyfo yat artikkk gece gece arkadaslariyla sohbet edior telde whatsap kiz grplarini gectiler nedir bu dedikodu yahuuu
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 2 Nis 2016 #3,113 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yine uykusuzluk değişmez son
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 3 Nis 2016 #3,114 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
ParadokS Kayıtlı Üye 3 Nis 2016 #3,115 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Çok şükür ilk vize iyi geçti. Darısı diğer vizeye.
BadMatmazel توغبه Prenses 3 Nis 2016 #3,116 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Günaydın
Deniz kızı Bayan Üye 3 Nis 2016 #3,118 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Sazi ben caliyorum,hoca yanimdakini övüyor :3dgyc:
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Nis 2016 #3,119 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Tobe yaa saka gibbii
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 3 Nis 2016 #3,120 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hayatlar küme düşmüş hayaller şampiyon