---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bu boş odanın her yerinde sen kalmış.
Apocrypha Bayan Üye 23 Mar 2016 #2,921 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bu boş odanın her yerinde sen kalmış.
sir.altan Kayıtlı Üye 23 Mar 2016 #2,922 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bir tatil dusunuyorum,icinde daglar olsun, icinde denizler olsun,irak irak memleketler olsun.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bir tatil dusunuyorum,icinde daglar olsun, icinde denizler olsun,irak irak memleketler olsun.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 23 Mar 2016 #2,923 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Adamlar yememiş içmemiş 529 sayfa sözlük konusu açmış.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Mar 2016 #2,924 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Way arkadass Mevlam.gorelim.ne eyler ne eylerse guzel eyler Hayirlisiii
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Way arkadass Mevlam.gorelim.ne eyler ne eylerse guzel eyler Hayirlisiii
Lilith Daughter of the Void Admin 23 Mar 2016 #2,928 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Beynini de bence. Bayadır yok. sdafsadagsdagasdgsdfsg
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 24 Mar 2016 #2,929 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Günaydın mutlu bir sabah olsun herkea için bugün çocuklarımla vakit geçirme günü te sorun fazla gevezeler :
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Günaydın mutlu bir sabah olsun herkea için bugün çocuklarımla vakit geçirme günü te sorun fazla gevezeler :
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Mar 2016 #2,930 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Sunlara insan muamelesi yapmaya devam et emine. Insan olsalar yaninda olurlardi . Adamlik ole olmuyo isteee
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Sunlara insan muamelesi yapmaya devam et emine. Insan olsalar yaninda olurlardi . Adamlik ole olmuyo isteee
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Mar 2016 #2,931 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bos yere yazip cizmeyin insan musvetteleri Ben adinizin ustunu cizeli cok oldu
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bos yere yazip cizmeyin insan musvetteleri Ben adinizin ustunu cizeli cok oldu
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 24 Mar 2016 #2,932 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hastanede muayene kuyruğu :M
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Mar 2016 #2,933 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Lale zamani gelmis yollara ekmisler cok guzel gorunuyorr
BadMatmazel توغبه Prenses 24 Mar 2016 #2,934 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Kaybedicek bişey yok
Luna Crisis♪ Bayan Üye 24 Mar 2016 #2,935 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yazım yanlışlarını düzeltememek acı verici
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 24 Mar 2016 #2,938 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. İnsanı aptl yerine koymaya çalışıp keninin aptl yerine düştüğünü anlayaman ne çok insan var sonra Melis sinirli aksi deniyor gelde delirme
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. İnsanı aptl yerine koymaya çalışıp keninin aptl yerine düştüğünü anlayaman ne çok insan var sonra Melis sinirli aksi deniyor gelde delirme
BadMatmazel توغبه Prenses 25 Mar 2016 #2,939 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. kafana tokadan başka bişey takma