---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Telefonu çözme cabalarrmmmmmm
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 11 Kas 2015 #261 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Telefonu çözme cabalarrmmmmmm
BadMatmazel توغبه Prenses 11 Kas 2015 #262 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Dudağım kötü durum da ya
N Nuyageva Bayan Üye 11 Kas 2015 #263 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Tavan camdan olsaydi keske...Gökyüzüne baka baka dalmak vardi uykuya...
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Tavan camdan olsaydi keske...Gökyüzüne baka baka dalmak vardi uykuya...
BadMatmazel توغبه Prenses 11 Kas 2015 #264 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hepsi seninle ilgilenebilir, ben pes ettim artık. Hadi iyi geceler
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 11 Kas 2015 #265 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. hahahaha Allah'ım ya koptmm
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 12 Kas 2015 #267 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Ay gidiyor ...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 12 Kas 2015 #268 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yataktan hic kalkmak istemiyorummmm yaa
Sibel1 Bayan Üye 12 Kas 2015 #269 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Kaldı son 1 sinav... Diren Sibel, kaldigin yerden Fink atmaya devam edeceksin
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Kaldı son 1 sinav... Diren Sibel, kaldigin yerden Fink atmaya devam edeceksin
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 12 Kas 2015 #270 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Hastalık olduğu zaman sağlığımın kıymetini tam anlıyorum
BadMatmazel توغبه Prenses 12 Kas 2015 #271 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Mutluluk sebebim
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 13 Kas 2015 #273 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Seni YOK Seviyorum, Bu Aralar
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 13 Kas 2015 #274 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. dağlarun karları erimeden gel
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 13 Kas 2015 #276 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yalnız ona yar demiştik Onda bir şey var demiştik O bizi anlar demiştik Böyleymiş kara yazımız.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Yalnız ona yar demiştik Onda bir şey var demiştik O bizi anlar demiştik Böyleymiş kara yazımız.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 13 Kas 2015 #278 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Sayfaları gezmeyi seviyoruum.
G Grii Kayıtlı Üye 13 Kas 2015 #279 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Mandalina kokulu kış akşamlarını özledim ah be Istanbul ne mevsimin mevsim nede neysee
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Mandalina kokulu kış akşamlarını özledim ah be Istanbul ne mevsimin mevsim nede neysee