---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Nasıl uykum var anlatamam ....
BadMatmazel توغبه Prenses 11 Şub 2016 #2,082 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. kim ders çalışcak ya Sent from my iPhone using Tapatalk
Sibel1 Bayan Üye 11 Şub 2016 #2,083 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Bebeklerimle Istanbulda son saatlerimiz. Valiz hazırlamaksa işkence
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 11 Şub 2016 #2,084 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. bugun ınternet habıre gıdıor
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 11 Şub 2016 #2,085 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Benim bi kalbim yok zaten kırabilirsiniz.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 11 Şub 2016 #2,087 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Facebook ana sayfam atanan arkadaşlarımın atanma haberleri ile dolu çok iğrenç bir durum bu
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Facebook ana sayfam atanan arkadaşlarımın atanma haberleri ile dolu çok iğrenç bir durum bu
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 11 Şub 2016 #2,088 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Biraz önce saniyelerle büyük bir kaza atlattım lütfen araba kullanan arkadaşlar şehir içinde hız yapmayın geri dönüşü olmayan kazalar oluyor.
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Biraz önce saniyelerle büyük bir kaza atlattım lütfen araba kullanan arkadaşlar şehir içinde hız yapmayın geri dönüşü olmayan kazalar oluyor.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 11 Şub 2016 #2,089 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. hay ben bu netınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn noldu bugun buna yaa
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 11 Şub 2016 #2,090 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Korkudan uyuyamıyorum
'Gülümse :D Prenses 12 Şub 2016 #2,091 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. nişanda ailecek giyim konusunda çıtayı yükseltince düğünde ne giyelim diye düşünüyoruzz
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. nişanda ailecek giyim konusunda çıtayı yükseltince düğünde ne giyelim diye düşünüyoruzz
Sibel1 Bayan Üye 12 Şub 2016 #2,093 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Birden Yaşar'in şarkısı geliyor aklima.. 'imdat yine mi yok....
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 12 Şub 2016 #2,095 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Iyi yolculuklar : ) :asigim:
BadMatmazel توغبه Prenses 12 Şub 2016 #2,096 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. çok mutluyum xd Sent from my iPhone using Tapatalk
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 12 Şub 2016 #2,097 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Çok mu hata yaptık be p
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 12 Şub 2016 #2,098 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Olmayacak adam olmayacak zamanda aklımdan geçerse bütün gün berbat olur
---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Olmayacak adam olmayacak zamanda aklımdan geçerse bütün gün berbat olur
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 12 Şub 2016 #2,099 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Babaanem ve tv sorunu ????
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 12 Şub 2016 #2,100 ---> İçinizde Birşey Kalmasın.. Dersee devammmm