İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Bugun annemle alisveris yaparak stres attik. Cok iyi geldi alis veris yapmak.

Bazı yorumları okuyunca kendimi bi an kreş'de sandım yemin ederim. :)

ALLAHIM, musluman katliamina seyirci kalanlari, katliami yapanlari, goz yumanlari, tesvik edenleri sen cehenneminin en derin en siddetli kuyularinda yak ALLAHIM. Hem bu hem obur dunyada kahru perisan eyle. Iskence yapan elleri kirilsin, gozleri yuvalarindan ciksin, birbirlerini yesinler. Sen onlara hakkettikleri cezayi ver ALLAHIM. Sen bu dunyadada onlarin yanlarina birakma. Obur dunyada zaten sen onlari siddetli atesinle mujdeledin. Bu dunyadada yaptiklarini yanlarina birakma ALLAHim. Sen intikam almakta gecikmezsin. Sen intikmanini al ALLAHim.
Amin.

harıka bır kore dızısı daha ızledım :D fınalı de yapmıs bulunmaktayım:D

pikaçu kostümlü tulum picama istiyooooooooooooommm :(
biri bana alsın ütfen doğum günüm geldi sayılır valla bak hadi

[MENTION=163408]sudemm[/MENTION]

Sen Söylediğimi Ya Yanlış Anladın Yada İşine Geldiği Gibi Anladın Pişman Olmaktan Kastım Çalışmışsın Yormuşsun Kendini O Anlamda Söyledim Bendede Herkes Hak Ettiğini Bulurda Sen Lafı Çarpıttın Hiç Yoktan Polemik Çıkarttın Sen İyi Bi İnsansın O Yüzden Polemik Yapmak İstemiyorum Senin Muhabbetin Güzel Cana Yakınsın Diye Boş Yere Akşam'a Kadar Pc Başında Heycanla Bekledim Bilmiyorum Hatamı Ettim Şu Konuşmalarını Düzeltene Kadar Gereksiz Atar Gider Yapmayı Bırakana Kadar Beni Sohbet'e Falan Etiketlemezsen Sevinirim Kalbini Kırmak İstemiyorum.

"Hiç adil değil." dedim."Hiç ama hiç adil değil."
"Dünya," dedi, "bir dilek gerçekleştirme fabrikası değil."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri