İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Bir laf edene bakarım adam mı diye
bir de lafa bakarım laf mı diye..
Sonra gider ocağa bakarım çay var mı diye.
Çay önemli.’

Vay be! Demekki olup kalsak kimse merak etmeyecek :)
Ee ne yaparsin sanal boyle birsey iste...
iyilestim sonunda ama foruma girmeyeli 4 gun oldu... artik fazla girmem herhalde. Girmesemde fark etmiyor zaten.
Uzaklasmisken uzak kalmak en iyisi.
Zaten ALLAH in bir kuluda merak etmemis :)) saglik olsun..icimde kalmasin diye yazdim :)

Hayirli geceler forum.

Herşey geçicidir..aşk, sanat, yerküre, siz ve ben.. Özelliklede ben

Vay be! Demekki olup kalsak kimse merak etmeyecek :)
Ee ne yaparsin sanal boyle birsey iste...
iyilestim sonunda ama foruma girmeyeli 4 gun oldu... artik fazla girmem herhalde. Girmesemde fark etmiyor zaten.
Uzaklasmisken uzak kalmak en iyisi.
Zaten ALLAH in bir kuluda merak etmemis :)) saglik olsun..icimde kalmasin diye yazdim :)

Hayirli geceler forum.

toprağım gittiğinden bile haberim yoktu.. nereye gittin ne iyileşmesi hasta mıydın sen onu bile bilmiyorum.. yoktum ben de biliyorsun.. hayrola

amanda aman benim minnoşum. Çok mu severmişim çok mu sayarmışım.
Uyanışlarımın sebebi haşınııım :8:

Hay note 2 nin yeni guncellemeyi yapaninda guncelleyeninde ................................ (ammada saydirdim)

Igrenc birsey telefonum telefon olmaktan cikti bir cok ozelligi calismiyor artik guncelledigimden begri. Coklu pencere paneli acilmiyor. Ne m.anyak biseymis.kim guncellemesini (yeni surumunu) yaptiysa alsin basina calsin.

Kaciranlar ve tekrar izlemek isteydnler icin gelmedim bu dunyaya kiymet bilmeyenlere
Ne tekrarim olur Nede ozetim..

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri