---> İçinizde Birşey kalmasın.. Cok özlüyorum.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 15 Tem 2013 #162 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Sınırlerımı bozdu gıttı
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 15 Tem 2013 #164 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Cuma gunu cılt bakımına gelıomusmussss hııhhh
D 'DiLek Bayan Üye 15 Tem 2013 #165 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Senin gibi birinin nasil olurda sevgilisi olmaz, diyorlar Bildiginiz yok, her is güzelikte bitmiyor, cok sansizim ben aslinda diyorum, inanmiyorlar..
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Senin gibi birinin nasil olurda sevgilisi olmaz, diyorlar Bildiginiz yok, her is güzelikte bitmiyor, cok sansizim ben aslinda diyorum, inanmiyorlar..
D 'DiLek Bayan Üye 15 Tem 2013 #167 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kac gündür düsünüyorum avatar olarak kendi resmimi mi kullansam diye ..p
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kac gündür düsünüyorum avatar olarak kendi resmimi mi kullansam diye ..p
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 15 Tem 2013 #168 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. 10YıldaMenEtseniz YıkılmayızFENERBAHÇEYİZ
Bayan Taruz Bayan Üye 16 Tem 2013 #170 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Sabah uyanırsın, kemiklerin sızlar. Birisini çok düşünmüşsündür o gece.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Sabah uyanırsın, kemiklerin sızlar. Birisini çok düşünmüşsündür o gece.
AliceWonder Banned 16 Tem 2013 #171 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. bakalim yarinki süprizime ne diyeceksin ah beni simdi uykuda tutmaz kesin
---> İçinizde Birşey kalmasın.. bakalim yarinki süprizime ne diyeceksin ah beni simdi uykuda tutmaz kesin
Bayan Taruz Bayan Üye 16 Tem 2013 #172 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Ne istiyorum biliyor musun? Bilmiyorsun. Bilsen gelirdin.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 16 Tem 2013 #175 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. bak ya geldı sınır ettı
G gizliozne Bayan Üye 16 Tem 2013 #176 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Nefsin elinden kaçarken yırtılmaktır aşk.. ve tadını en iyi Yusuf'un gömleği bilir.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Nefsin elinden kaçarken yırtılmaktır aşk.. ve tadını en iyi Yusuf'un gömleği bilir.
M Moreas Bayan Üye 16 Tem 2013 #177 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bazıları adam olmaz. Ama şansları da hep yaver gider. Mutluluk şans onlardan yana olur. Adalet yok bu dünyada.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bazıları adam olmaz. Ama şansları da hep yaver gider. Mutluluk şans onlardan yana olur. Adalet yok bu dünyada.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 16 Tem 2013 #178 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Çok susadım ya la xD
Lilith Daughter of the Void Admin 16 Tem 2013 #179 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Va Va Voom, ilginççç.