---> İçinizde Birşey kalmasın.. Fantaya sarı kola diyen birini bulsam yeter.
Lilith Daughter of the Void Admin 8 Eyl 2013 #1,581 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Fantaya sarı kola diyen birini bulsam yeter.
AliceWonder Banned 8 Eyl 2013 #1,583 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. manfred kayiplarda nerdeki bu yesil böcüü
AliceWonder Banned 8 Eyl 2013 #1,586 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. konusurken harf yutanlara sinir oluyoruuuum .
Pâye Kayıtlı Üye 8 Eyl 2013 #1,587 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. yöneticilerin en tatlısı bu kız. oh rahatladım
Lilith Daughter of the Void Admin 8 Eyl 2013 #1,588 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bana kardeşim dedi Şaka bi yana dünya ahiret bacım. İyi ki gelmiş foruma. xD
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bana kardeşim dedi Şaka bi yana dünya ahiret bacım. İyi ki gelmiş foruma. xD
AliceWonder Banned 9 Eyl 2013 #1,589 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Dengesiz..benim oldugum yerde bulunmamaya calisiyor..actigim konuya yorum atiyor hi hii baya dengelisin..
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Dengesiz..benim oldugum yerde bulunmamaya calisiyor..actigim konuya yorum atiyor hi hii baya dengelisin..
Lilith Daughter of the Void Admin 9 Eyl 2013 #1,591 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Tepemden savaş uçağı mı geçti n'aptı az önce?! Ödüm patladı la.
carryon Bayan Üye 9 Eyl 2013 #1,595 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. çırptım çırptım karıştırdım kendimi onla yarıştırdım ve gittim ellerimle sana kek yaptım
---> İçinizde Birşey kalmasın.. çırptım çırptım karıştırdım kendimi onla yarıştırdım ve gittim ellerimle sana kek yaptım
Lilith Daughter of the Void Admin 9 Eyl 2013 #1,596 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Sesim normalde güzel geliyor hahaha ama telefonda kaydedip dinleyince hahaha NEDEN!? xD
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Sesim normalde güzel geliyor hahaha ama telefonda kaydedip dinleyince hahaha NEDEN!? xD
M Moreas Bayan Üye 9 Eyl 2013 #1,598 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Ama neden bugün bu oldu. Bugün bari mutlu olsaydım.
Lilith Daughter of the Void Admin 9 Eyl 2013 #1,600 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. [MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION] sana + rep vermekten ciğerim soldu be.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. [MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION] sana + rep vermekten ciğerim soldu be.