---> İçinizde Birşey kalmasın.. Yav he he.
Heulwen Kayıtlı Üye 1 Eyl 2013 #1,383 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Uykum var Ama Sıcaktan Uyuyamıyorum
yesil83 Bayan Üye 1 Eyl 2013 #1,385 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Uff iyi mi ettim kotumu ettim hic bilmiyorum. Ne dusunecegimide bilmiyorum. Ufff aman ya...
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Uff iyi mi ettim kotumu ettim hic bilmiyorum. Ne dusunecegimide bilmiyorum. Ufff aman ya...
M Moreas Bayan Üye 1 Eyl 2013 #1,387 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Hiç görmeden bile sevdiğim insanlar var demekki insan iyi anlaşacağı kişileri kilometrelerce öteden buluyormuş ne güzel.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Hiç görmeden bile sevdiğim insanlar var demekki insan iyi anlaşacağı kişileri kilometrelerce öteden buluyormuş ne güzel.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 1 Eyl 2013 #1,388 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Ne hoş konu ya. Gözlerim yorulmasa hepsini okurum sanırım.
'-DamLa Bayan Üye 1 Eyl 2013 #1,389 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Trabzonda insanlar trabzonspor yüzünden kanser oluyor gerisi hikaye.
Gözde' Bayan Üye 1 Eyl 2013 #1,390 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Uc gunden sonra yarin sabah gidilcek olan dersane, cekilmicen, hele ingilizcesizken su iki hafta hic cekilmicen...
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Uc gunden sonra yarin sabah gidilcek olan dersane, cekilmicen, hele ingilizcesizken su iki hafta hic cekilmicen...
'-DamLa Bayan Üye 1 Eyl 2013 #1,393 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. [MENTION=157664]Shagrathian[/MENTION] Olmasa hayat çekilmez valla xD
Shagrathian Kayıtlı Üye 1 Eyl 2013 #1,394 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. [MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] olmasa kiminle uğraşırdım nihahah
'-DamLa Bayan Üye 1 Eyl 2013 #1,395 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. [MENTION=157664]Shagrathian[/MENTION] Olmasa kim bana trip atar :M abilik yapar xD
---> İçinizde Birşey kalmasın.. [MENTION=157664]Shagrathian[/MENTION] Olmasa kim bana trip atar :M abilik yapar xD
Pâye Kayıtlı Üye 1 Eyl 2013 #1,396 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Atiba Hutchinson'u Hentbol takımına,Voleybol takımına, 3 numara olarak Basketbola koy,kaleye,forvete koy.Adam köyiçinde garson bile olur )
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Atiba Hutchinson'u Hentbol takımına,Voleybol takımına, 3 numara olarak Basketbola koy,kaleye,forvete koy.Adam köyiçinde garson bile olur )
'-DamLa Bayan Üye 1 Eyl 2013 #1,397 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Aramadığım yer kalmıyor senii sabahtann yatanaa kadarr sanırım xD [MENTION=157664]Shagrathian[/MENTION] Dimi? xD
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Aramadığım yer kalmıyor senii sabahtann yatanaa kadarr sanırım xD [MENTION=157664]Shagrathian[/MENTION] Dimi? xD
Shagrathian Kayıtlı Üye 1 Eyl 2013 #1,398 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. [MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] evet araya araya canın çıkıyor
'-DamLa Bayan Üye 2 Eyl 2013 #1,399 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. [MENTION=157664]Shagrathian[/MENTION] :I HAYIRLISI olacak inanıyorum
Lilith Daughter of the Void Admin 2 Eyl 2013 #1,400 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. pabuçum BİLDİĞİN DAMDA şuan..