---> İçinizde Birşey kalmasın.. VC-IIbqXURk
Sibel1 Bayan Üye 28 Ağu 2013 #1,242 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Ankara'da son 3 günüm... Özlem çok kötü bir şey.
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Ağu 2013 #1,243 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kötü biri olmak istiyorum, ama içimde yok işte napiyim? xD
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Ağu 2013 #1,245 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. ZAMAN GERİYE AKSIN -liseliler bilir -anca liseliler bilir -faul edit: eğer esprimi anladıysan, seninde çocukluğun çok kötü geçmiş...
---> İçinizde Birşey kalmasın.. ZAMAN GERİYE AKSIN -liseliler bilir -anca liseliler bilir -faul edit: eğer esprimi anladıysan, seninde çocukluğun çok kötü geçmiş...
'-DamLa Bayan Üye 28 Ağu 2013 #1,246 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. :I Of. Trabzondan ayrılık yaklaştıkça böyle kalbime bişecikler oluyor.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. :I Of. Trabzondan ayrılık yaklaştıkça böyle kalbime bişecikler oluyor.
ridersofrohan Banned 28 Ağu 2013 #1,247 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. 00.00'da bir maç daha.Bunlara alışsam iyi olacak.
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Ağu 2013 #1,249 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Forum olarak sanki kafamız güzel gibi hissediyorum şuan. Garip.
ridersofrohan Banned 28 Ağu 2013 #1,250 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Hay senin güncelleştirmene Windows.
AliceWonder Banned 28 Ağu 2013 #1,253 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. neden sürekli bana bakiyorsun ?gülüsümü yakalamaya calisiyorsun?yoksa ben paranoyakmiyim ?
---> İçinizde Birşey kalmasın.. neden sürekli bana bakiyorsun ?gülüsümü yakalamaya calisiyorsun?yoksa ben paranoyakmiyim ?
ridersofrohan Banned 28 Ağu 2013 #1,254 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. İlker Yasin'in sesiyle maç izlemek gerçekten güzel.
AliceWonder Banned 28 Ağu 2013 #1,255 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. saka gibi resmime yorum yapmis biri..seninde iyi durusun var dedim diye engel atmis bunun neresi kötü allah akil fikir versin
---> İçinizde Birşey kalmasın.. saka gibi resmime yorum yapmis biri..seninde iyi durusun var dedim diye engel atmis bunun neresi kötü allah akil fikir versin
ridersofrohan Banned 28 Ağu 2013 #1,256 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Yine Barcelona yine rezalet bir hakem.Yeter
'-DamLa Bayan Üye 29 Ağu 2013 #1,257 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. :M günaydın mesajı gelmeyince böyle tekrar uykuya yatasım geliyor galiba 20li yaş sendromu
---> İçinizde Birşey kalmasın.. :M günaydın mesajı gelmeyince böyle tekrar uykuya yatasım geliyor galiba 20li yaş sendromu
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 29 Ağu 2013 #1,259 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Belım kırılcak gıbı sabah sabah yataktan degıl sankı savastan cıktım.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Belım kırılcak gıbı sabah sabah yataktan degıl sankı savastan cıktım.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 29 Ağu 2013 #1,260 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Yarın Büyük Gün :R [MENTION=151672]bluee[/MENTION] 'lar Beni İstmeye Gelecekler :R Hayırlısı ile .
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Yarın Büyük Gün :R [MENTION=151672]bluee[/MENTION] 'lar Beni İstmeye Gelecekler :R Hayırlısı ile .