---> İçinizde Birşey kalmasın.. cook sıkıcı buralar :M
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 9 Tem 2013 #61 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. cook sıkıcı buralar :M
LaZZkopateLLa Bayan Üye 9 Tem 2013 #63 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bu kadar sıkıntı bir arada nasıl yaşanır ...
AliceWonder Banned 9 Tem 2013 #64 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. hic daha önce ilgimi cekmemisti profilimdeki september yazisi onu hep eylül diye kaydetmisim aklima
---> İçinizde Birşey kalmasın.. hic daha önce ilgimi cekmemisti profilimdeki september yazisi onu hep eylül diye kaydetmisim aklima
S Stinko Kayıtlı Üye 9 Tem 2013 #66 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Director23' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hahahahhaha süperrrrrrrrrrrr
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Director23' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hahahahhaha süperrrrrrrrrrrr
Bayan Taruz Bayan Üye 9 Tem 2013 #67 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Cesaret edebildiğin kadardır gücün Ve sevebildiğim kadar güzelsin.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Cesaret edebildiğin kadardır gücün Ve sevebildiğim kadar güzelsin.
'-DamLa Bayan Üye 9 Tem 2013 #69 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Korkut gibi erkek düsünün simdi delikanli,kiskanç,aşık? he oyle bi sevgiliniz oldugunu düsünün sonra unutun cünkü imkansiz.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Korkut gibi erkek düsünün simdi delikanli,kiskanç,aşık? he oyle bi sevgiliniz oldugunu düsünün sonra unutun cünkü imkansiz.
LocKe GururLan Bayan Üye 9 Tem 2013 #72 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Sampionum O Tercihleri ... ))
Sibel1 Bayan Üye 9 Tem 2013 #73 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. LocKe' Alıntı: Sampionum O Tercihleri ... )) Genişletmek için tıkla ... aaaaahh öldüm ya :eda:
---> İçinizde Birşey kalmasın.. LocKe' Alıntı: Sampionum O Tercihleri ... )) Genişletmek için tıkla ... aaaaahh öldüm ya :eda:
LocKe GururLan Bayan Üye 9 Tem 2013 #74 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. ~ Maktûl ~' Alıntı: aaaaahh öldüm ya :eda: Genişletmek için tıkla ... SIk Disini Azcik )) :cy(19):
---> İçinizde Birşey kalmasın.. ~ Maktûl ~' Alıntı: aaaaahh öldüm ya :eda: Genişletmek için tıkla ... SIk Disini Azcik )) :cy(19):
Bayan Taruz Bayan Üye 10 Tem 2013 #75 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Seçtiklerinin vazgeçtiklerine değmediğini anladığın anda,isteyipte ulaşamadıkların arasında en üst sırada olacağım demiştim
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Seçtiklerinin vazgeçtiklerine değmediğini anladığın anda,isteyipte ulaşamadıkların arasında en üst sırada olacağım demiştim
M Moreas Bayan Üye 10 Tem 2013 #77 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Her şeyi kafaya takmadığım gün düzelecek her şey.
'-DamLa Bayan Üye 10 Tem 2013 #78 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kendi ellerinle bizi bitirdin ya, Helal olsun bee.